NEJeli nuzan vpn dabi se gledala iptv?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
NEJeli nuzan vpn dabi se gledala iptv?
Zna li tko sta je aktuelno i najbolje rjesenje za samsung smart tv? MOze li funkcionirati fluidno sa odredjenom aplikacijom? Tv je star oko 6 godina, serija 6
Nasao, hvalaNajbolje bi ti bilo ako imas mogucnost negdje u trgovini da vidis taj Tv
Odes u trgovinu uzmes daljinski i pogledas pod Smart Hub sta ima od aplikacija dole od mene navedenih
Ja imam 2 Samsung Smart Tv-a jedan od njih je Model
UE40H6470
Na njega sam instalirao Fork Player koji preko USB-a ucitava liste liste mada ima i Ott Player apk itd...
UE40JU6550
Na ovaj sam instalirao Ott Player apk koja je dostupna pod Smart Hub / apk
Takodjer ima pod Smart Hub / apk i Smart IPTV, SS IPTV
Postoje i apk kao Nettv Plus, GSS Media, Balkanyum, Kopernikus OTT TV ali one se placaju
OttPlayer se ne placa takodjer i Fork Player dok se apk Smart IPTV placa nekih nepunih 6€ za ostale nisam siguran
Edit:
Moji modeli Smart tv nisu Android
Pozdrav
Nisam vidio da ima premium krekovana a da sve radi kako treba. Ne vredi se sa tim patiti, platiš i miran si.Pozz
Gdje bi mogao skunuti tivimate premium alida uma podršku za stalker_portal.
Ovdje na forumi ima ali nemaju podršku za stalker
Ma puno mi je 200kn sad davat za to.. Ništa vidjet ćuNisam vidio da ima premium krekovana a da sve radi kako treba. Ne vredi se sa tim patiti, platiš i miran si.