Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ma kljuki, što ti se širi cfg po svim mrežamaKod:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.player.lalatv
Valjda me sad razumeš, i moje postupke, znaš već...Ma kljuki, što ti se širi cfg po svim mrežama
Ја сам дигао руке од тог плејера у инсталирао ссиптв.Da pitam mozda neko ima odgovorß da ne cackam mecku nepotrebno
Sad pogledam i vidim da OttPlayer nece
Citao malo na netu da se sad zove
nije viseOTTplayer - Best free IPTV player. Widget for Samsung Smart TV. Widget for LG, Android, IOS, Windows mobile, MAC OS, Dreambox, Openbox, Skayway
Ottplayer - the best free IPTV player, allowing through widgets for modern platforms Samsung Smart TV, LG, Android, IOS, Windows mobile, MAC OS, Dreambox, Openbox, Skayway watch any program in places where Internet is available.ottplayer.tv
ottplayer.es
jel neko sta radio po tom pitanju ?
Dal se mora Apk na Tv-u izbrisat pa ponovo instalirat? itd...
Pozdrav
kod mene na mobilnom telefonu radi ott player stara aplikacija koju sam instalirao ranijeЈа сам дигао руке од тог плејера у инсталирао ссиптв.
Послато са SM-N9005 помоћу Тапатока
Nova adresa je ottplayer.tv. Mora nova aplikacija ili ako imas staru promeni u config.xml adresu sa es na tv. Ja imam Samsung tv i meni je strasno komplikovano da instaliram nov plejer, tako da...Da pitam mozda neko ima odgovorß da ne cackam mecku nepotrebno
Sad pogledam i vidim da OttPlayer nece
Citao malo na netu da se sad zove
nije viseOTTplayer - Best free IPTV player. Widget for Samsung Smart TV. Widget for LG, Android, IOS, Windows mobile, MAC OS, Dreambox, Openbox, Skayway
Ottplayer - the best free IPTV player, allowing through widgets for modern platforms Samsung Smart TV, LG, Android, IOS, Windows mobile, MAC OS, Dreambox, Openbox, Skayway watch any program in places where Internet is available.ottplayer.tv
ottplayer.es
jel neko sta radio po tom pitanju ?
Dal se mora Apk na Tv-u izbrisat pa ponovo instalirat? itd...
Pozdrav
https://ottplayer.tv