Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Moze smart stb. Imas ga besplatno 7 dana, posle je 25 Evra dozivotna licenca. Mana je sta ne mozes mijenjati mac adresu, tako da je dobar samo za kupljenu pretplatuDali se ikako moze na smart tv (nije android) instalirati stalker?
Imam ja beelink gt king i koristim golden interstar airmouse daljinski sa tastaturom.Radi super i mnogo lakse ga koristiti od original "prculjka."Nije za ovde ali većina navraća pa da pitam
Ima li neko ovaj beelink box. Pokušavam naći na telefonu daljinski za njega ali mi nešto ne ide od ruke.
https://www.sat-center.gr/en/audio-visual/accessories/remote-controls/golden-interstar-airmouse-2.4-ghz-remote-control-with-keyboard.html
OK.Izvinjavam se,greska u koracimaMa ne treba mi to. Namještam prijatelju pa mi treba da mogu sa telefona ubaciti listu i slično. Elem - treba mi copy paste.
nije daljinski ali za c/p mozda i puno bolje.Nije za ovde ali većina navraća pa da pitam
Ima li neko ovaj beelink box. Pokušavam naći na telefonu daljinski za njega ali mi nešto ne ide od ruke.