- Učlanjen(a)
- 27.10.2012
- Poruka
- 186
Tačno sam znao da se o tome radi. Zaboravi tu listu, bar za sada.nisi mi pomogao jer imam aktivnu listu ali neide, mora da su ubacili neku zaštitu
Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tačno sam znao da se o tome radi. Zaboravi tu listu, bar za sada.nisi mi pomogao jer imam aktivnu listu ali neide, mora da su ubacili neku zaštitu
To volim... Kad je ćuvate koda je vaša.. Slazem se.. Treba paziti i onda gledamo... Meni isto kao i šoti radi svuda.. Ćak i u sf pleyeru... Ali i ja volim više na tv preko boxa....Tačno sam znao da se o tome radi. Zaboravi tu listu, bar za sada.
Pozdrav
Ovaj put će se čuvati, bar s moje strane. Stotinu puta se promjeni i stotinu puta "u povjerenju" završi kod 1000 ljudi. Naravno da radi...To volim... Kad je ćuvate koda je vaša.. Slazem se.. Treba paziti i onda gledamo... Meni isto kao i šoti radi svuda.. Ćak i u sf pleyeru... Ali i ja volim više na tv preko boxa....
Moze, samo si treba dati malo truda. Ott Navigator ima mogucnost importirati do 5 zajednickih izvora za EPG a imas i mogucnost za svaku listu upisati njen poseban EPG file. Ako iz nekog razloga i pored toga nemas EPG na nekim kanalima radi se o tome da se tvg-id iz liste i importiranih epg fajlova ne slazu, u tom slucaju dugi pritisak na tipku OK, otvori se novi menu u kojem imas i opciju assign epg i onda tom kanalu dodijelis odgovarajuci tvg-id. Ako koristis epg provajdera liste koju koristis ovo gore navedeno je nepotrebno, Ott Navigator to obavi automatski.Zdravo, dali moze da se namesti epg u OTT Navigator da bude isto ko u sf vip player? Pozdrav.
STBEMU PRO sam ja ubacio kod sebe i izbrisao kodiTrebam pomoc.
Kupio sam Amazon fire tv stick
Nabacio kodi i balkan green.
Koju još alternativu imam za free iptv sa kojom app?