Šta je novo?

Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
130
Naravno da nije preser...jedna velika pomoć svima koji žele da eto kažemo saznaju nešto više.Naravno da to ne ide u tri reči niti rečenice za objasniti treba malo više truda , nek vide i drugi koji imaju slična pitanja...
Nego step by step.Nisi mogao više pomoći hvala ,sem ako je neko lenj pa traži gotovo rešenje scriptu u ruke + objašnjenje kako upotrebiti ...nekima ni to ne bi pomoglo....vremenom dolazi do promena i lakše je nešto naučiti pa update nego od nule krenuti..
 
Učlanjen(a)
13.03.2018
Poruka
412
Ima dosta onih koji nemaju pojma o tim stvarima i kojima, naravno, odgovara sve na gotovo. Za to o čemu pričate treba veliki entuzijazam, jer to taj što radi ne može da naplati, samo ako ima neku korist na drugi način, pa makar i da nauči nešto u svemu tome.
 
Član
Učlanjen(a)
17.10.2009
Poruka
130
Tako je @dzekson entuzijazam.Ali iptv tehnologija je širok pojam i uči se ne za jedan dan i stalno nadogradjuje pomalo,jer uvek dolazi nešto novo nadogradjuje se ili menja...Većina koji se bave time iz da kažem nekog hobija ko i ja sam ,imaju recimo neki iptv servis total,sbb,iptv box telekomov...da ne nabrajam i ne radi to zbog koristi da bi imala listu...to je jednostavno izazov i pobeda uspeh.Naravno i druženje pomoć jer jedan teško sve može znati.Ljudi se jednostavno zbliže...
 
Učlanjen(a)
06.06.2014
Poruka
183
Pozz ekipa. Da li zna netko zasto mi Perfect player nekada vraca strim 30 sec. Tj jedna scena se vrti vise puta. Restartujem kanal i on nastavi normalno? Koji bi mogao biti razlog ?
 
Top