VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.05.2012
- Poruka
- 7.955
Odeš dve strane unazad i sve će ti biti jasnoLjudi jel moze neko da mi posalje kvalitetan SPORT KLUB, ili celu listu sa SPORT KLUBOM ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Odeš dve strane unazad i sve će ti biti jasnoLjudi jel moze neko da mi posalje kvalitetan SPORT KLUB, ili celu listu sa SPORT KLUBOM ..
Mogli bi i nekoga ko ima preko 1000 postova i još više zahvala da primite u VIP!Ovaj mesec je iz VIP dela za deljenje listi zadužen @darkon . Sledeći mesec je @boki71 , u aprilu je @torpedo . Ja sam u decembru ove godine. Svi smo izvučeni iz šešira ko je u kom mesecu zadužen za deljenje listi. Slobodno se obratite na PP zaduženom za taj mesec. @torpedo bi trebao u toku današnjeg - sutrašnjeg dana da objavi listu "dežurstava".
EDIT: Izvinjavam se svima. U martu nije Boki71, nego @losmij* . @boki71 je za maj.
Ako se desi da vam dežurni za taj mesec nije dostupan iz nekog razloga, obavezno kontaktirajte @boki71 . On je kao administrator ovog foruma DUŽAN da se javi
Zbog toga sam ovo i napisao.Liste mi nisu toliko potrebne,mada ih nije lose imati ponekad.Bolje potrazite neke savete nego liste.
imam jedno pitanje... koristim VLC 2.2.1 i neku stari listu na kojoj radi jedno 2 kanala , poenta je što kada startujem jedan od ta dva čekam jedno min,dva dok krene pa ide pa onda stane pa opet se čeka pa onda krene za pola min ili min ili 3,4 .. kao da radi buffer.ing ili šta god? na sbb sam na 60/4 Mb/s ,...
ne razumem...
šta je po sredi?
da nije do VLC.a (Da ne treba noviji) ili da nije opterećen link ili da nije preletačević beli u akciji ?