MODERATOR
- Učlanjen(a)
- 25.11.2012
- Poruka
- 1.373
Proverio sam sve poruke unazad do 16.12.2017. kada si ti registrovan ovde i nisam nasao ni jednu poruku od tebe ?!?Brate white Spirit i ja sam od tebe na pm trazio listu Ali ti to nisi primetio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Proverio sam sve poruke unazad do 16.12.2017. kada si ti registrovan ovde i nisam nasao ni jednu poruku od tebe ?!?Brate white Spirit i ja sam od tebe na pm trazio listu Ali ti to nisi primetio
U pravu si brate izvini moja greska nemoj da zameris PozdravProverio sam sve poruke unazad do 16.12.2017. kada si ti registrovan ovde i nisam nasao ni jednu poruku od tebe ?!?
Ja te pitao i jos nisam dobio odgovor pozzU pravu si brate izvini moja greska nemoj da zameris Pozdrav
Ne radi više.Pa ovako skinuo sam SF telekom ranije mi je radilo a sada mi je ovo izbacilo kada sam pokrenuo ono kao Kreiraj Listu,pa rek'o da pitam da li to uopste jos uvek radi i to?
https://imgur.com/xmXTZYs
Ne radi više.
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Sve cestitke.momci od danas imate novog urednika u internet tv delu.....slusajte ga jer imate sta da naucite pametnog od njega......
sve cestitke na farbi kolegi darkonu.......
dosta je i radila.......par godina a odavde se rasirila na sve kontinente i kad tad je morala da stane hteli nehteli.........
momci od danas imate novog urednika u internet tv delu.....slusajte ga jer imate sta da naucite pametnog od njega......
sve cestitke na farbi kolegi darkonu.......