- Učlanjen(a)
- 08.07.2010
- Poruka
- 2.686
Niti je moglo dok je bio D3Go, a sad kada je EON pogotovu ne može.Pa kad se izvade strimovi da se gleda u vlc ili pot plejeru...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Niti je moglo dok je bio D3Go, a sad kada je EON pogotovu ne može.Pa kad se izvade strimovi da se gleda u vlc ili pot plejeru...
Niti je moglo dok je bio D3Go, a sad kada je EON pogotovu ne može.
Jest slična net-tv, ne rade ni jedna ni drugaMoze samo niko nece da kaze kako, lista je slicna nettv, imam i user i pass samo mi treba prazna lista
I ja bih da kar...........Moze samo niko nece da kaze kako, lista je slicna nettv, imam i user i pass samo mi treba prazna lista
Znaci ovde vise nema leba,niti iko hoce da kaze kako se nalaze proksiji,niti kako gledati sbb u vlc,pot ili nekom drugom plejeru,moze li onda lista koja se nudi na ovom forumu,ono nesto sto boki daje.Ja gledam sbb,imam nalog ali preko njihovog plejera,koji je sporiji,pa mi blokiraju kanali.
To sto trazis, i da postoji, neces dobiti. A ovo drugo, ima sve na forumu, mrdnite malo guzice, dojadilo svima da vam stalno salju, objasnjavaju, pisu, bukvalno crtaju. Ko hoce, taj ce imati, sam ce se potruditi i naci ce, ko nece, nece nikad imati.Znaci ovde vise nema leba,niti iko hoce da kaze kako se nalaze proksiji,niti kako gledati sbb u vlc,pot ili nekom drugom plejeru,moze li onda lista koja se nudi na ovom forumu,ono nesto sto boki daje.Ja gledam sbb,imam nalog ali preko njihovog plejera,koji je sporiji,pa mi blokiraju kanali.