Jedna mozda nekom od vas vazna informacija u slucaju da imate isti problem i pokusavate traziti Signal ili vratiti Reciver na fabricka podesavanja itd....
Nakon sto sam sinoc oko 02:00h izgubio kompletan Signal Total TV-a / Satelit obratio sam se na ovaj email
totaltv@totaltv.cc i ukazao na postojeci problem uz to na samom reciveru doslo je do izostanka sata znaci ni aktuelno vrijeme nije pokazivao
Jutros sam dobio brz i efikasan odgovor
Postovani,
uradite prvo jednu proveru da vidimo dali je risiver na pravom transponderu podesen:
- pritisnite dugme
menu onda idete na
-
podesavanja pa
ok dugme onda idete na
-
podesavanja sistema pa
ok dugme onda upisujete pin kod
-
0000 (ako ste promenili onda upisujete taj kod koji ste dodelili) i ponovo dugme
ok onda idete na
-
podesavanje signala pa
ok dugme (pojavljuje vam se na ekranu
podesavanje LNB-a) onda pritisnete jos jednom
-
ok dugme onda pojavljuje se na ekranu opcija
Transponder sada je tu bitno da sa strelicom gore ili dole pronadjete opciju
Total TV – D5 (DVB – S2)
da stanete na tu opciju i da pritisnete
ok dugme pa ce Vam se pojaviti na ekranu
Da, nastavi ili
Ne, vrati se VI izaberite
DA, nastavi i potvrdite sa
ok dugmetom
- onda ce se pojaviti
Signal tu Vam je sada bitno da na levoj strani pod
Snaga signala budu crtice
plave negde izmedju
40 i 60 procenata
a sa desne strane pod
Kvalitet signala do
100 procenata ( ovde varira od slucaja do slucaja sve zavisi kako je nastelovana antena i koje je velicine antena)
- ako je ovde kao sto je napisano plavo i sa leve i desne strane onda se u donjem desnom uglu ekrana pojavljuje
OK sledeci ekran i Vi tu samo potvrdjujete signal sa
OK dugmetom
( nakon potvrde ok dugmetom pritiskajte dugme BACK vise puta dok se ne izgubi kompletan menu sa ekrana i pritisnite recimo dugme broj 5 da vidite dali radi RTC 1)
i to je to onda je sve u redu i risiver treba normalno da radi kao i do sada.
U slucaju da pod signalom nemate plave crtice kao sto je gore navedeno nego su sve bele boje onda ne dobijate signal od antene,
nesto Vam se onda desilo sa signalom od Vase satelitske antene da je nestao signal i onda treba proveriti koji je uzrok nestanka signala,
najbolje je da proverite sa mernim instrumentom za prijem signala sa antene na transponderu
11554/Horizontala/DVB-S2 8PSK/30000 - 3/4 ---- Grand TV.
Nadamo se da smo Vam pomogli da resite problem.
Srdacan pozdrav
Simeonovic
MSSatnet GmbH
Kreuzgasse 28/1
1180 Wien
Österreich
Tel: +43 1 /890 15 87
Fax: +43 1 /890 38 44
Mobil: +43 680 316 6789
eMail:
totaltv@totaltv.cc
web:
www.totaltv.cc
Nakon sto sam promijenio Transporder kao gore naveden problem sam rijesio
Ujedno sam pisao na jos jedan email a odgovor je bio toliko NE strucan da mi fali svaki komentar a uz to oko satelitskih antena i Recivera ne fali mi znanje zato preporucujem svima ako imate bilo koji problem obratite se na email
totaltv@totaltv.cc dobijate brz, strucan i efikasan odgovor
Pozdrav