- Učlanjen(a)
- 19.01.2017
- Poruka
- 11
Ima li neko listu sa madjarskim kanalima, a da mu ne treba, ili bar ako zna adresu servera ili vise njih koje bih probao da skeniram ?
Unaprijed hvala
Unaprijed hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa probaj da skeniras madjarske ip.
A da kreneš čitat jer je sve objašnjeno.Toliko strucan nisam. Kojim alatom i kako da znam da sam nasao to sto trazim
Kako da prepoznam panel, moze li mala pomoc ?
A da kreneš čitat jer je sve objašnjeno.
Evo i ja da pitam nesto.Vas iskusne,mozda ljudima nije posle celog dana rada do istrazivanja i citanja,mozda hoce samo da pogledaju nesto opustajuce.Ako se ne zeli pomoci ne treba biti ni zajedljiv.Evo i ja da pitam nesto. Ove pocetnike, sto nisu strucni. KOLIKO VAS je uopste pogledalo druge teme, pogledalo sta ima u drugim temama, procitalo, istrazivalo? Pa imate sve objasnjeno, imate mali milion tema u vezi skeniranja, samo sto kaze parabolicxtc, da krenete da citate malo.
Jeste treba citati i malo prolistati bas sve je objasnjeno,dali je neko skinuo ovo i uspio otvoriti pa ako ima pas da mi posalje na pm pozdrav http://macscannerbyrevolution.blogspot.hr/2017/01/bitka-na-neretvi-iptv-kanali.html