Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
15.07.2009
Poruka
889
Art TV

Televizija Art iz Beograda prestala je da emituje program posle 25 godina rada. Razlozi za prestanak rada su finansijske prirode, saopštilo je Udruženje novinara Srbije (UNS).
TV Art osnovana je decembra 1991. godine, a program je počela da emituje u julu naredne godine. Sadržaj se zasnivao na temama iz kulture i umetnosti.

Pozdrav

Prava šteta - studentske dane sam proveo uz filmski program ove televizije

Član
Učlanjen(a)
20.07.2009
Poruka
3.518
Da li nekom radi Ott player i da li neko zna sta se desilo sa balkantvmedijom???

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Dakle, još jedan kič & šund kanal u ponudi UnitedMedia Grupe od 15.11.

Capture.JPG

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
#Net TV

Ubacen "IDJ TV Balkan"
IDJDigital je kompanija koja se bavi digitalnom distribucijom, nudi usluge digitalne promocije, takodjer je vlasnik YouTube mreze i vodeci digitalni distributer za izdavacke kuce i izvodjace na storove kao sto su Deezer, Spotify, Google Play i ostali...

Pozdrav

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
# NetTV

Ubačen eduTV!
eduTV je tu zbog savremenog gledaoca, koji želi nove sadržaje i aktuelne teme na drugačiji, zanimljiv, interaktivan način.

eduTV je uzeo sebi za misiju afirmaciju doživotnog obrazovanja i usavršavanja jer veruju da obrazovanje vodi boljem i ispunjenijem životu svakog pojedinca. Stoga, program eduTV-a ima za cilj da edukuje i inspiriše.

eduTV zna da savremeni gledalac bira šta i kada želi da gleda, i da pri tom ima potrebu da uči i istražuje. Zato gledaocima daju mogućnost izbora i učenja.

Učimo i edukujmo se uz eduTV!

Pozdrav

Učlanjen(a)
28.04.2016
Poruka
174
E pa sad mnogo trazis!!!:beee:
Salim se ne nemozes ,ali mozes VLC na PC pa da gledas na samsung smart TV video sam negde na netu cim nadjem saljem link!
Nasao sam evo

Hvala frend na trudu ali taj smart view je jako los jer ne podrzava masu fila ok je za slike i skoro nista vise!!!
jos jednom hvala na trudu i pozdrav!!!

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
a sto da strimuje, zasto ne spoji HD kablom pc i tv,pa bio i smart, ako vec mora da koristi pc, ili sam promasio, ali ako mora ukljuciti pc ????????

Natrag