- Učlanjen(a)
- 16.12.2015
- Poruka
- 476
Jel neko jos ovo instalirao ovu kajganu,meni je gotovo comp unistio!!Kombinovano, oko 500 listi sa:
***Hidden content cannot be quoted.***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Jel neko jos ovo instalirao ovu kajganu,meni je gotovo comp unistio!!Kombinovano, oko 500 listi sa:
***Hidden content cannot be quoted.***
A kako si ti uspeo .txt fajl da instaliras?Jel neko jos ovo instalirao ovu kajganu,meni je gotovo comp unistio!!
Sigurno ovakoA kako si ti uspeo .txt fajl da instaliras?
Naterase me i objasnjenje postaviti. Sa sve slikomSigurno ovako
text.exe
Pozdrav
A kako si ti uspeo .txt fajl da instaliras?
Tako je. Mislio sam da je to jasno. Postavio sam u tom postu objašnjenje kako skinuti.Problem je sto servis za upload kao default akciju za download nudi preko nekog njihovog downloader-a, koji verovatno instalira sve i svasta...
Potrebno je odstiklirati opciju download with our xx downloader...
Imas pravo zamalo da bacim comp pored kante za smeceRazbiješ txt fajl. . . ubaciš u tiganj. . . Krčkaš na laganoj vatri. . . I onda prospeš sadržaj u kantu za smeće
@mrka kapa pre bilo kakvog downloada sa bilo kojeg hostera...uvek pogledati dobro stranicu i ne stiskati sve sto upada u oči(treperi ili na bilo koji nacin privlači pažnju).
Takođe pogledati da li određena polja(kvadratiće) treba odštiklirati.
Ovo važi i za instalacije bilo kakvih free programa!
Posle se ljudi čude odakle im razni dodatni programčići ili razni pretrazivački servisi u browserima,a uglavnom ih sami instaliraju nepaznjom.
Onaj moj post je bio mala sala sa onim sto je Zombi postavio(sadrzajem txt fajla),a Zombi nikako nije imao nameru da naudi nečijem računaru
Pozdrav svima
Tako je. Mislio sam da je to jasno. Postavio sam u tom postu objašnjenje kako skinuti.