Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
16.12.2015
Poruka
476
Kombinovano, oko 500 listi sa:

JkLxerh.jpg

***Hidden content cannot be quoted.***
Jel neko jos ovo instalirao ovu kajganu,meni je gotovo comp unistio!!

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Problem je sto servis za upload kao default akciju za download nudi preko nekog njihovog downloader-a, koji verovatno instalira sve i svasta...
Potrebno je odstiklirati opciju download with our xx downloader...
Tako je. Mislio sam da je to jasno. Postavio sam u tom postu objašnjenje kako skinuti.

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
@mrka kapa pre bilo kakvog downloada sa bilo kojeg hostera...uvek pogledati dobro stranicu i ne stiskati sve sto upada u oči(treperi ili na bilo koji nacin privlači pažnju).
Takođe pogledati da li određena polja(kvadratiće) treba odštiklirati.
Ovo važi i za instalacije bilo kakvih free programa!
Posle se ljudi čude odakle im razni dodatni programčići ili razni pretrazivački servisi u browserima,a uglavnom ih sami instaliraju nepaznjom.
Onaj moj post je bio mala sala sa onim sto je Zombi postavio(sadrzajem txt fajla),a Zombi nikako nije imao nameru da naudi nečijem računaru :)
Pozdrav svima :)

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
@mrka kapa pre bilo kakvog downloada sa bilo kojeg hostera...uvek pogledati dobro stranicu i ne stiskati sve sto upada u oči(treperi ili na bilo koji nacin privlači pažnju).
Takođe pogledati da li određena polja(kvadratiće) treba odštiklirati.
Ovo važi i za instalacije bilo kakvih free programa!
Posle se ljudi čude odakle im razni dodatni programčići ili razni pretrazivački servisi u browserima,a uglavnom ih sami instaliraju nepaznjom.
Onaj moj post je bio mala sala sa onim sto je Zombi postavio(sadrzajem txt fajla),a Zombi nikako nije imao nameru da naudi nečijem računaru :)
Pozdrav svima :)
Tako je. Mislio sam da je to jasno. Postavio sam u tom postu objašnjenje kako skinuti.

zasto to isto ne staviti ovako doduse nije copy/paste ali je za forumsase jednostavno

Prilozi

• lista.txt
    45,3 KB · Pregleda: 50
Natrag