Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Fulliptv panel, zasto streamer server nece da radi? Nece da se pokrene, uvek started 0s stoji, a u logovima pise Authentification failed to server .... :D

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Moze li se ovaj auddio(Novi Album, NE VIDEO SPOTOVI) kako skinuti ,na pp, helperom, JD, nece

zaboga miloga!

Hidden content
You need -1 more posts to view this content

Poslednja izmena:
¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
Moze li se ovaj auddio(Novi Album, NE VIDEO SPOTOVI) kako skinuti ,na pp, helperom, JD, nece

***Hidden content cannot be quoted.***

Album je Fenomenalannnnnnnnnnnnnnn

:gl_sigh:[/HIDE-POSTS][/HIDE-POSTS]

Kod:
http://www.snailrecords.nl/promo/snail-records-kings-of-sevdah-free-download-page.html
Mozes da skines preko te stranice a mozes i preko add-ona zavisi koji preglednik koristis.
OYjHLq7.jpg

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
kako, add-oni firefoxa nece, sa gornje adrese trazi mi ime i postu i legalno ce mi dati jednu pesmu, tako to ide, ima to dobru zastitu, kad album mozes cuti ali ne down, mora se calovati

¯™¯
ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
21.11.2009
Poruka
28.481
kako, add-oni firefoxa nece, sa gornje adrese trazi mi ime i postu i legalno ce mi dati jednu pesmu, tako to ide, ima to dobru zastitu, kad album mozes cuti ali ne down, mora se calovati
instaliraj
Kod:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/flashgot/?src=ss
pokreni na onoj stranici jednu pesmu pa desni klik na ikonicu flashgot i dole ti pise koja pesma koja velicina i levi klik i skida podesi flashgot gde oces da ti skida.
Tako sam ja skinuo doduse ima 6 pesama na toj strani a vidim da je full album 11
578909ef-2460-4604-87a5-6b540a0a0a64-msr.jpg

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
ide, to nisam koristio nikad. .
Hvala Majstore

TnyVtGe.jpg

samo jos da tagujem,320kBps
Pozdrav za Tebe !:mig:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
24.09.2011
Poruka
721
Sta mislite, mogu li posluziti "nasim interesovanjima" (za skromne potrebe skromnih ljudi :)) i valjaju li nesto za te novce (oko 250e) ?!
Adler 32AE6000
Fox 32D550A
Tesla J32E601B2S
Vivax 32LE74 SM
Imam FOX neki model.....4 godine radi odlicno.Medjutim ono sto me odusevilo je tehnicka podrska,
posle 3 godine ponekad se nije palilo led osvetlenje pozadine neki kontakt verovatno.Kada bih ga ponovo upalio proradi,nakon nosenja u servis serviser je poceo nesto da mulja i da mi predlaze neki polovni panel naravno o mom trosku iako je garancija trajala jos nedelju dve.Kontaktirao sam uvoznika telefonom i objasnio u cemu je problem nakon cega je serviser odmah primio tv,poslat je novi panel i sutradan mi je vracen tv.Sve je trajalo nepune 2 minute jos pamtim serviserovo lice
kada su ga nazvali.

Natrag