Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
23.12.2011
Poruka
732
za tvzavan kaze could not loud verimatrix instalirao sam dodatak morate ga imati to je ustvari player

Učlanjen(a)
19.01.2013
Poruka
819
ako ne radi onda nista ,probali ste bar
4fCpOfO.png

Učlanjen(a)
20.03.2014
Poruka
112
Dobro bar vietnamice rade. Kada njini strimove probam u vlc(izvadjeni sa URL Helper) ne rade, a vako u browser rade. Pretpostavljam da je to zbog cookies, posto oni se koriste za proveru logiranja.
Neznam srpski tako dobro, al mislim da ste me razbrali... inache predobar forum svasta sam nauchio.

Član
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
316
Dobro bar vietnamice rade. Kada njini strimove probam u vlc(izvadjeni sa URL Helper) ne rade, a vako u browser rade. Pretpostavljam da je to zbog cookies, posto oni se koriste za proveru logiranja.
Neznam srpski tako dobro, al mislim da ste me razbrali... inache predobar forum svasta sam nauchio.
U mene radi u vlc, pozdrav.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Posto vietnamci vise nisu tajna ajd da ih razotkrijemo do kraja........Imate strim ako hocete da gledate u vlc u sources i token menjaju na svaka 2 sata.....

Ashampoo_Snap_2014.05.03_22h06m31s_004_fc787.png

cak imate i u milisekundama dokle ce trajati strim i to mozete tacno izracunati.......do kog vremena a za sajt mozete se obrati losmiju ako je voljan da vam da a gde se izracunava za par sekundi dokle ce trajati strim..... ja da dajem nema smisla jer je to njegovo otkrovenje za vreme dokle radi strim....:roll:

U principu skripta je vukla sve te strimove i kreirala listu ali spreceno je banovanjem.....:roll:

Poslednja izmena:
Natrag