Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
31.08.2012
Poruka
636
Hvala svima, pogotovo Stevanu. Tvoj link je bio taj sto sam trazio. Ma znao sam ja, ali sam zaboravio. I ja sam isto hteo, ako vec ne mogu tako, onda da iskeniram preko Simple plejera. Ali bolje ovako heheh. Hvala stevane.
Ma neka javna lista, samo sam zaboravio kako se dobija m3u za takve liste. Cisto ako mi zatreba za ubuduce da znam. Hvala svima
 
Član
Učlanjen(a)
16.11.2010
Poruka
310
Pozdrav, imam veliku molbu za sve članove ovde koji se razumeju u programe za obradu muzike.

Evo ovako: Treba da mi se odradi uklanjanje glasa tj. vokala iz ove pesme, tako da ostane samo instrumental. Jako mi je hitno, imam nekoliko dana da to rešim, ali nažalost, prihvatio sam se toga iako niti imam iskustva, a niti vremena jer radim po ceo dan, bukvalno.

Srećom, član sam ovog foruma, gde postoje ljudi sa stvarno ogromnim znanjem i veštinama pa bih vas molio da, ko ume i može (i ima vremena naravno) pokuša da mi "očisti" ovu pesmu.

Inače, ja sam pokušavao sa Audacityjem nešto, ali nisam bio blizu željenom rešenju jer sam "izobličio" zvuk...izgubio se zvuk flaute i sl.

VAŽNA NAPOMENA: ODSTRANJIVANJE VOKALA NE MORA BITI SKROZ PERFEKTNO U SMISLU DA SE NIKAKO NE ČUJE, DOZVOLJENA JE TOLERANCIJA, TJ. NEĆE SMETATI AKO SE MALKO U POZADINI ČUJU GLASOVI (TJ VOKALI). ALI JAKO JE BITNO DA INSTRUMENTAL TJ MUZIKA BUDE NEIZMENJENA.

Unapred Vas molim da mi ne preporučujete programe i tutorijale, ko ima vremena, neka mi obradi pesmu i pošalje link na PM.

Hvala unapred.

Link pesme za obradu:
Kod:
https://mega.nz/#!7kQXFTjB!Q8vTCuVSMqzSVOoIANqdve_GJdZUA_uGQJGyq_X3qiI
 
Natrag
Top