Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Da, za Radijus znam. Ma mislim da je bilo kod nekih albanskih servera. Mozda i gresim.samo u radijusu sam do sad vidio prave HD Arene...mozda jih ima jos negde ali to ce neko drugi da odgovori....u listama sa user i pass jih nema nigde....
sent from Kodi 17 Krypton
ima ali ja nikad nisam nalazio ni blizu kvaliteti radijusa....pricam za sebe naravno....U listi sa User i Pass imaju Full arene HD ... toliko o arenama
Pozdrav
E Sota, znao sam da ces znati. Nego jos jedno pitanje, jesu sve Arene od 1-5 u 1080p ili samo nekoliko? Znam jednu ima samo prve 2 u 1080p. I jos jedno pitanje, mozda bitnije, te sto su full hd jesu srpske ili hrvatske? Hvala puno SotaU listi sa User i Pass imaju Full arene HD ... toliko o arenama
Pozdrav
Pa i ne trazim kao kod Radijus, sa tolikim bitrateom. I sigurno nece biti kao kod Radijusa. Ipak su ovo user/pass liste. Nisu to provajderi. Jel imas ti Radijus ili to od onog sto su svi imali (ili ga jos imaju??!?!?!)?ima ali ja nikad nisam nalazio ni blizu kvaliteti radijusa....pricam za sebe naravno....
sent from Kodi 17 Krypton
E hvala, nisam znao. Valjda moze da se iskenira nekako?