Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Ima li jos dobrih ljudi koje ce mi poslati kljuc za ultre ili bilo koje stabilne,trebaju jer dolazi 3 mesecni raspust a ja nemam pare za bazen da se deca zabavljaju...

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.03.2010
Poruka
405
da ProgDVB je izmedju ostalog odlican stream player, pogotovo sa stanovista koriscenja resursa pc-a
ja ga koristim portabilno (Free of charge,ProgDVB + ProgTV x32
for XP, Vista, Windows 7, Windows 8. x32/x64 OS,version7.14.2, down file size 19.4 MB)

Kod:
http://www.progdvb.com/download_progdvb.html

LwiISN4.jpg

Prog DVB je neuporedivo brzi odaziv u odnosu na vlc ili kodi samo što mi se svakih par minuta slika zaledi na par sekundi a ton i dalje ide i onda se nabrzinu 2-5 sekundi sve odvrti i nastavi dalje kao da ništa nije bilo. Kako da mi se to ubuduce ne dešava?
Slika iptv je također nešto bolja nego na vlc to su moji dojmaovi.

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Prog DVB je neuporedivo brzi odaziv u odnosu na vlc ili kodi samo što mi se svakih par minuta slika zaledi na par sekundi a ton i dalje ide i onda se nabrzinu 2-5 sekundi sve odvrti i nastavi dalje kao da ništa nije bilo. Kako da mi se to ubuduce ne dešava?
Slika iptv je također nešto bolja nego na vlc to su moji dojmaovi.
to je baferovanje losih lista(los stream) kao kod ace playera, vlc bi u takvoj situaciji preskocio kanal ,a i ostali playeri, ovaj drzi (ko pas jeza),Lista mora biti mirna(stabilan stream), bez napasti,najbolji stream player bar za mene, kakva li je tek profi verzija?

Za gledanje strimovanih kanala koristim ProgDVB. Jako brzo prebacuje kanale i sviđa mi se interfejs kao i strim slike koji je bolji od VLC. Za Kodi ne znam, ne volim ga.
Da li neko koristi ovaj program za gledanje strimovanih kanala i ako zna kako da ubacim EPG u njega?
pa jesil ubacio EPG, nemam povratnu info. a brinem?.Moji su postovi dobronamerni, nemojte brisati.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
15.03.2010
Poruka
405
to je baferovanje losih lista kao kod ace playera, vlc bi u takvoj situaciji preskocio kanal ,a i ostali playeri, ovaj drzi (ko pas jeza),Lista mora biti mirna, bez napasti,najbolji stream player bar za mene, kakva li je tek profi verzija?

Vlc kod mene ista lista bez problema ide, (bas zanimljivo i čudno). Čak sam se mislio da mi se to dešava zbog grafike onboard.

ovo su systemski zahtjevi za prog dvb http://www.progdvb.com/manual_requirements.html

imam inst win netframework 4.6 i directX 9

Procesor mi je amd 6000+ (2*3.0Ghz) i 2gb rama, grafika onboard.

pa jesil ubacio EPG, nemam povratnu info. a brinem?.Moji su postovi dobronamerni, nemojte brisati.

Evo ja sam ubacio EPG i radi odlično s EPG. Hvala Gale50950.

Poslednja izmena od urednika:
Natrag