- Učlanjen(a)
- 28.03.2011
- Poruka
- 137
moze domaca lista
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Imam ti ja bunga bunga to ti isto dode ionako ne gledas.imali ko kanal ,slon
da ProgDVB je izmedju ostalog odlican stream player, pogotovo sa stanovista koriscenja resursa pc-a
ja ga koristim portabilno (Free of charge,ProgDVB + ProgTV x32
for XP, Vista, Windows 7, Windows 8. x32/x64 OS,version7.14.2, down file size 19.4 MB)
Kod:http://www.progdvb.com/download_progdvb.html
to je baferovanje losih lista(los stream) kao kod ace playera, vlc bi u takvoj situaciji preskocio kanal ,a i ostali playeri, ovaj drzi (ko pas jeza),Lista mora biti mirna(stabilan stream), bez napasti,najbolji stream player bar za mene, kakva li je tek profi verzija?Prog DVB je neuporedivo brzi odaziv u odnosu na vlc ili kodi samo što mi se svakih par minuta slika zaledi na par sekundi a ton i dalje ide i onda se nabrzinu 2-5 sekundi sve odvrti i nastavi dalje kao da ništa nije bilo. Kako da mi se to ubuduce ne dešava?
Slika iptv je također nešto bolja nego na vlc to su moji dojmaovi.
pa jesil ubacio EPG, nemam povratnu info. a brinem?.Moji su postovi dobronamerni, nemojte brisati.Za gledanje strimovanih kanala koristim ProgDVB. Jako brzo prebacuje kanale i sviđa mi se interfejs kao i strim slike koji je bolji od VLC. Za Kodi ne znam, ne volim ga.
Da li neko koristi ovaj program za gledanje strimovanih kanala i ako zna kako da ubacim EPG u njega?
to je baferovanje losih lista kao kod ace playera, vlc bi u takvoj situaciji preskocio kanal ,a i ostali playeri, ovaj drzi (ko pas jeza),Lista mora biti mirna, bez napasti,najbolji stream player bar za mene, kakva li je tek profi verzija?
pa jesil ubacio EPG, nemam povratnu info. a brinem?.Moji su postovi dobronamerni, nemojte brisati.
Kažite mi koji zadnji VLC podržava m3u liste.. Imam neki VLC 2.2.1 i neće ništa da otvori a ubacim u Ace player i odma otvori strim..