Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
nije los,steta sto nema ono dugme kao kod vlc na de skacu kanaliodavde skini win7 32 bit verziju, raspakuj sa 7zip-om, to sve stavi na radnu particiju , ne na sistemsku ,iz fascikle koju dobijes raspakivanjem izvuci kraticu na zaslon "bomi.exe" i nema tu nikakve instalacije,posle otvori i taj player u klipbordu i gledaj
odavde skini
Windows
7z archive for 32bit
Kod:https://bomi-player.github.io/downloads.html
ako na njemu skacu kanali , lista je gotova, ima previse klijenata, treba je zaboraviti, inace ta petlja sluzi da odgledas nesto do kraja, ona inicira ucestalu konekciju ka serveru i nije NIKAKVO resenje, samo je znak da menjas recimo listunije los,steta sto nema ono dugme kao kod vlc na de skacu kanali
nemas dobar OpenGLnisam razumeo meni pise kad kliknem na bomi.exe:
errorpengl version is to low .bomirequires open gl 2.1 or higher
tvoja graficka treba da je kompatibilna sa open GL "sistemom", mozda je stari drajver, stara kartica, stari racunar.??sta je to OPENGL?
Ne se brini mnogo za ovi player i bez ovo je pun sa bagova tako da nije nesto posebno ot drugi playera.Neće da mi raspakuje kada skinem zip fajl, kaže mi da oštećen fajl, a kada skinem online instaler pokrene se instalacija ali neće da se instalira taj repository sa updateom nekim..