Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Valjda je sad jasnije mnogima odakle tolike liste na forumu od pojedinih clanova.. Ljudi, pa svi imaju neku semu, kriju se, svi oni prodaju ili liste ili restrimuju, nije im u korist da se gleda dzabe zato se i gasi ono sto valja pod izgovor da time "pomazu onima koji nemaju".

Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508
Valjda je sad jasnije mnogima odakle tolike liste na forumu od pojedinih clanova.. Ljudi, pa svi imaju neku semu, kriju se, svi oni prodaju ili liste ili restrimuju, nije im u korist da se gleda dzabe zato se i gasi ono sto valja pod izgovor da time "pomazu onima koji nemaju".
Nije tu, prijatelju, nikad ni bilo tajni. To se zna otkako je ovog foruma

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
To od @Crow2 ne radi

Ima i ovo recimo par clanova su sposobni da pronadju programe i nije bitno dal sa /udp/ ili na neki drugi nacin to isto podijele sa nekim na forumu putem Pm i ostali sa namjerom da duze traje podijele to isto sa svojim prijeteljima sa foruma preko Pm naravno cuteci gledaju neko vrijeme e onda to neko treci pronadje i objavi javno sa argumentom da se ljudima pomogne da gledaju ali.... od vas 50 mozda je 5 sposobno to isto da pronadje ponovo kao za primjer a sta da rade onih 45??? Oni tapkaju u mjestu tj. Moleci ponovo za te iste programe na forumu

Sve se na kraju svodi na jedno da pomognemo jedni drugima javnim postanjem da svi gledaju a ne samo pojedinci
:roll:

Pozdrav

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.955
To od @Crow2 ne radi

Ima i ovo recimo par clanova su sposobni da pronadju programe i nije bitno dal sa /udp/ ili na neki drugi nacin to isto podijele sa nekim na forumu putem Pm i ostali sa namjerom da duze traje podijele to isto sa svojim prijeteljima sa foruma preko Pm naravno cuteci gledaju neko vrijeme e onda to neko treci pronadje i objavi javno sa argumentom da se ljudima pomogne da gledaju ali.... od vas 50 mozda je 5 sposobno to isto da pronadje ponovo kao za primjer a sta da rade onih 45??? Oni tapkaju u mjestu tj. Moleci ponovo za te iste programe na forumu

Sve se na kraju svodi na jedno da pomognemo jedni drugima javnim postanjem da svi gledaju a ne samo pojedinci
:roll:

Pozdrav
Postoje i druge opcije.
Napravite grupu u kojoj su ljudi od povjerenja, oni koji znaju nauče ostale da pecaju.
Razmjenjujete znanje, iskustva, strimove..... Znam da takve grupe već postoje i da funkcionišu.
Eto načina da neko od ovih ljudi , koji pod šminkom pomažemo ljudima, stvarno pomogne.

P.S. Dok sam ja pisao Sota je nadopunio svoj tekst:p

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Postoje i druge opcije.
Napravite grupu u kojoj su ljudi od povjerenja, oni koji znaju nauče ostale da pecaju.
Razmjenjujete znanje, iskustva, strimove..... Znam da takve grupe već postoje i da funkcionišu.
Eto načina da neko od ovih ljudi , koji pod šminkom pomažemo ljudima, stvarno pomogne.

P.S. Dok sam ja pisao Sota je nadopunio svoj tekst:p
Ja sam to od @Crow2 stavio tamo negdje na forum nek ljudi gledaju mislim 1 mjesec 100 ljudi kad je vec Free

Sorry ovaj put od sote Copy/paste nek ljudi uzivaju

Pozdrav

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
covek na greske se uci kad se tu postavi neka lista bez razlika
dal je sa ip ili sa ime ljudi to skeniraju po hiljadu puta na dan jedno te isto
e i kad neko od njih pronadje nesto sto nekome je omaklo i postaviga
onda nam je krivo sto lista ce da padne od miloon ip adrese svako
se hvata samo za ono sto se postavlja

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
Naravno samo sto se ja NE hvatam za to sto se stavi na forum javno ok nekad da sve zavisi sta je u pitanju samo sto ja to pronalazim na drugaciji nacin i siguran sam da to nema niko

Kao dokaz mogao bi objavit liste javno da bi svi imali priliku ono sto stavim javno usporedit sa svojim listama dal imaju moje liste ;)
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
Naravno samo sto se ja NE hvatam za to sto se stavi na forum javno ok nekad da sve zavisi sta je u pitanju samo sto ja to pronalazim na drugaciji nacin i siguran sam da to nema niko

Kao dokaz mogao bi objavit liste javno da bi svi imali priliku ono sto stavim javno usporedit sa svojim listama dal imaju moje liste ;)
Pozdrav
5000 foruma 500 zemalja drnda to jedno te isto svaki dan, nesto se i novo nadje al nadje njih hiljadu, ako imas nezagadjen bunar bistru vodu i glavu , cuvaj za sebe,ne treba se ljutiti na nase ovdasnje sto drndaju i postavljaju, sve je to vec negde neko pre nasao i to je osudjeno na stuc tres

Natrag