Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
14.11.2011
Poruka
451
Ove liste sto se kace na forumu imaju dobre kanale ali rade kanali 5 sekundi i prebace sami na sledeci kanal. Da li to moze da se resi ?

AKO IMAS BOX ANDROID PROBAJ DROPBOX I XMTV PLAYER -radi pez preskakanja
Ma nema od toga nista ako preskace na vlc i na boxu ce samo stat strim jos gore na vlc barem imas lop i ne znam gdje da je pustis ona ce stucat ,a to znaci da ce jos par sati stucat i gotova hehe pozz sve najbolje ;)

VIP IPTV
Učlanjen(a)
25.11.2011
Poruka
2.099
E stvarno si zaista... Ja nemam temp fajlova koliko ti imas listi... Ne smijem ni da racunam koliko je linkova skupljeno u skoro 100mb. oooooojjjjj.

1000+ listi, oduzmeš one koje je podijelio, one koje više ne rade, one koje preskaču, ima 4 dobre liste koje rade. :D

Ja kad vidim Rai 1 HD

anger.gif

Ma nema od toga nista ako preskace na vlc i na boxu ce samo stat strim jos gore na vlc barem imas lop i ne znam gdje da je pustis ona ce stucat ,a to znaci da ce jos par sati stucat i gotova hehe pozz sve najbolje ;)

Ljudi nikad neće skonat da od toga nema ništa, loop nije napravljen za live stream.

Član
Učlanjen(a)
29.07.2010
Poruka
692
1000+ listi, oduzmeš one koje je podijelio, one koje više ne rade, one koje preskaču, ima 4 dobre liste koje rade. :D

Ja kad vidim Rai 1 HD

anger.gif

Ljudi nikad neće skonat da od toga nema ništa, loop nije napravljen za live stream.

prevazilazi se prelaskom na legalne provajdere, ovo vise nije ni zabava,kod restrimera imate isti problem, imao sam promasaj, al imam druga koji mi ovo da0 pre 6 meseci ,naravno najbolji restrimer, al nema al jazira

WMQua7R.png

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
Ove liste sto se kace na forumu imaju dobre kanale ali rade kanali 5 sekundi i prebace sami na sledeci kanal. Da li to moze da se resi ?

AKO IMAS BOX ANDROID PROBAJ DROPBOX I XMTV PLAYER -radi pez preskakanja

ne slazem se sa tobom ja tako gledam sve liste koje su objavljene i koje gleda dosta ljudi

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
fos paneli kako sam sad uradio i video su free paneli za admini
u njega moze da se stavi razne strimove od raznih provajdera
sve se sa njima moze al retko ko to upotrebljava ili zna odavde
tako kad nadjete fos panel kucajte admin
ako nece tako da se otvori onda vas neko drugi prevario
ako udjete mozete sami sebi panel da napravite da stavljate strimove

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
fos paneli kako sam sad uradio i video su free paneli za admini
u njega moze da se stavi razne strimove od raznih provajdera
sve se sa njima moze al retko ko to upotrebljava ili zna odavde
tako kad nadjete fos panel kucajte admin
ako nece tako da se otvori onda vas neko drugi prevario
ako udjete mozete sami sebi panel da napravite da stavljate strimove
a sad cu probati i portu da mu promenim ako moze
Pa tako i oduvek piše :FOS Streaming Panel is and Open Source Project, that means its FREE and always will be !
Kod:
http://www.fos-streaming.com
:D

Natrag