Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
covek samo potrazio da vidi dal neko ima taj tk kanton i nista vise
pozdrav tebi svako dobro sa izvozom

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
mikusa1111, problem je u tome, sto se nekom zamera za slicice, a nekom ne !
Ja ih kacim iz revolta !
Mogao bi ti malo iz Revolta da odes na godisnji odmor sta mislis ??? pa nismo tu na forumu da nekom tjeramo inat i slicno tj da revoltujemo forum a nebi ti bilo prvi put da si na godisnjem razmisli malo o tom ???

Kad bi ti ja na svaki tvoj Post parirao tj slikao mislim nebi imao za kratko vrijeme vise sta da slikas to pod jedno a pod 2 sve sto si objavio pa cak i ove Bein Sport to je nista sitna riba pa sta sad treba svako na tvoj Post da odgovori slikama ..... dokazao sam ti u par navrata da ono sto ti imas je slabo ja ti makar u facu kazem istinu onako kako mislim to ti i kazem

Razmisli iz kojih razloga smo ovdje na forumu ??? i cem sluzi ovaj Forum da nebi ja morao da te podsjetim ................ a zasigurno nije da bi neko nekog revoltirao ili iz revolta odgovarao na postove clanova tj sebe predstavljao kao Facu na forumu

Prijateljski savjet nista zlonamjerno

Pozdrav i uzivaj/te na forumu

Učlanjen(a)
17.01.2014
Poruka
1.189
da se ne raspravljamo oko slike url ili revolta
neki ljudi samo pisu imali neko tog itog kanala a neki potrazu dali mogu dobiti neki kanal u tome je razlika jedno je potraziti a drugo je samo imali neko
kad malo dublje razmislim niko nije savrsen pa ni ja takodje pozdrav svima i necu vise da kacim slike ovo je sajt za strimove a ne sajt za upload slicice

Poslednja izmena:
MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.737
da se ne raspravljamo oko slike url ili revolta
neki ljudi samo pisu imali neko tog itog kanala a neki potrazu dali mogu dobiti neki kanal u tome je razlika jedno je potraziti a drugo je samo imali neko
Pogledaj postove od clana burmann sve ce ti biti jasno ... znaci kao sto je napisao mikusi a predhodni postovi se NE sastoje iz neke molbe za bilo koji kanal ili slicno tom ..... procijeni sam
Pozdrav

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Mikusa, svaka čast na komentaru kao zvezdašu, od mene partizanovca (FK Fljamurtari).
Šteta što obe ekipe prdeknuše u basketu od Kroata.

Član
Učlanjen(a)
02.11.2010
Poruka
338
="
tk.png
"

Natrag