Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kakvi božji restrimeri kad to neide baš tako,digo sam ja panel stavio jedni listu i preskače.Da je to tako pola bi nas to već radila ljudi dižu po 10-20 kanala kolko mogu onda se mjenjaju ili kupuju konekcije 300$ je 100 konekcija pa još platit server za 200 konekcija 300$ pa je to 600 mjesečno onda samo moraš prodat tih 200 accounta .Pa to ni @luc+luc nije još uspio a kamoli ko od nasA šta je tu loše ako je neko "restrimer" Ljudi se bore da zarade koji dinar, imaju znanja, muda.... zahvaljujući njima veći je izbor listi. Ježim se kad vidim da neko kuka za nekom listom što je javno objavljena a nije ni znao da postoji i drukčije je ne bi ni vidio. Vidim da se juče djelilo i šakom i kapom a ljudi opet kukaju.
Pa ti si stavio prvi a ostali iskopirali nastavak sa sharp92.Ma dajte bolan sta vam je hahahaha kakvo restrimanje hahahhahaha hhahhahah ja jedva gledam obicne sd kanale a kamoli da to mislim nigdje veze ,a to ako si naso onaj status sto mi pise sharp92 to moze svako uradit i pitalo me je par ljudi odavde dali ja to koristim ,volio bi i ja znat sto to pise isad a ne koristim pozz sve najbolje
I jos da si kliknuo restart i da vidis koliko zombija na statusu
Uspio sam ja svakakvih stvari, a svakakvih i nisam... jbgKakvi božji restrimeri kad to neide baš tako,digo sam ja panel stavio jedni listu i preskače.Da je to tako pola bi nas to već radila ljudi dižu po 10-20 kanala kolko mogu onda se mjenjaju ili kupuju konekcije 300$ je 100 konekcija pa još platit server za 200 konekcija 300$ pa je to 600 mjesečno onda samo moraš prodat tih 200 accounta .Pa to ni @luc+luc nije još uspio a kamoli ko od nas
Eh kako bi lijepo bilo čuti iz tvojih usta: prva trojica koja se jave imaju user i pas do kraja godine šta si se stiso.Uspio sam ja svakakvih stvari, a svakakvih i nisam... jbg
Skup je ovo sport, nema sta, dobro si to rekao...
Ps. da nema restreamera, strimera i slicno, zaista ne bi ste imali sta da gledate... Zato smatram da nikome na ovom forumu ne bi smio nitko da smeta tko se bavi tim stvarima...