Član
- Učlanjen(a)
- 23.12.2011
- Poruka
- 732
joj sta ja imam ,listi ,ludnica ziva ,lalalalalla.lalalal , eci peci pec ti si mali zec
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zato sam se ja upisao kod tebe u skolu tako mi ljepo da namjerno padam da sam sto duze kod tebe.joj sta ja imam ,listi ,ludnica ziva ,lalalalalla.lalalal , eci peci pec ti si mali zec
Evo dobrovoljca5 dobrovoljaca sa 100 postva dobije frisko izradjenu android apk sa arena i sk kanalima , kasnije mozda ubacim jos
Posalji majstore ako ima na njega H2 Fala5 dobrovoljaca sa 100 postva dobije frisko izradjenu android apk sa arena i sk kanalima , kasnije mozda ubacim jos
Treti dobrovoljac5 dobrovoljaca sa 100 postva dobije frisko izradjenu android apk sa arena i sk kanalima , kasnije mozda ubacim jos
pomislih da si sveze iskeniro ove sto ti prete da ce da ti upadnu u mrezu ali onda bolje razmislih ko da bi kod njih naso 8 dobrih listiMozda nekom dobro dodje lista ??
Ajd sad prvih 8 koji ovdje napisu .... Sota javljam se za listu ... saljem na pm
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
saljem sad iskenirano izmedjuostalog EXYU itd.... u listi
Brojte one koji su se javili nakod 8-mog koji se javio ne pisite vise za listu
Pozdrav
Cuvaj jednu za mene,sada imamjoj sta ja imam ,listi ,ludnica ziva ,lalalalalla.lalalal , eci peci pec ti si mali zec
i ko je na kraju sretni pecjoj sta ja imam ,listi ,ludnica ziva ,lalalalalla.lalalal , eci peci pec ti si mali zec