Izgleda da sam ja jedini koji ne zna koja je to lista a ovde se svake sedmice pominje ta neka zabranjena lista.Pa onda moze li neko da mi kaze koja je to zabranjena lista
Net TV plus
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izgleda da sam ja jedini koji ne zna koja je to lista a ovde se svake sedmice pominje ta neka zabranjena lista.Pa onda moze li neko da mi kaze koja je to zabranjena lista
Izvini,hteo sam ti pomoci ali izgleda da u Bosni nema USB.To je predposlednja ikonica i pise na ruskom-cirilicno USB ili Fleski
Ja sam pustio preko Android Samsung telefona a Player je Vlcmora da je to los net
a preko kog si ti playera pustio ovo nije vlc da probam i njega pa da budem 100% siguran da je do neta
za TABA3
Ako hoces uradi ovo:
skini odavde http://www.file-upload.net/download-11318578/USBPlayer.rar.html
raspakuj plus tvoja m3u lista,stavi na USB stick,stick u Samsung ili LG smartTV bez ikakve instalacije
SmartTV startuj,apps sa usb stika se automatis pojavi u meniju,pronadji u meniju sForkPlayer2.57 ili seyirTURK app
startuj i pronadji Ikonicu Playera a ostalo se snadji sam
____________________________Jel isto moze i za Sony Smart tv ili ide neka druga verzija?
Kako USB da bude formatiran, na FAT 32?
Znaci, skinem app, raspakujem je i prebacim na USB, zatim USB stavim u TV, i pokrenem Smart TV aplikaicje, to je to? Hoce li se aplikaicja instalirati na TV ili mora uvek bit na USB-u?
Imam ja FORK na Samsungu ali ovo treba jednom drugu a on nije bas vican s tehnikom a nisam u prilic da mu ja to odradim pa mislim da je ovo najlakse..
moze i na sony navodno direknto preko njihovog serveraJel isto moze i za Sony Smart tv ili ide neka druga verzija?
Kako USB da bude formatiran, na FAT 32?
Znaci, skinem app, raspakujem je i prebacim na USB, zatim USB stavim u TV, i pokrenem Smart TV aplikaicje, to je to? Hoce li se aplikaicja instalirati na TV ili mora uvek bit na USB-u?
Imam ja FORK na Samsungu ali ovo treba jednom drugu a on nije bas vican s tehnikom a nisam u prilic da mu ja to odradim pa mislim da je ovo najlakse..
Ajd za SUHDTV Modelmoze i na sony navodno direknto preko njihovog servera
http://forkplayer.tv/category/sony-smart-tv-fork/