- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.171
Molim te nebudaliOvako mozete povecati brzinu vaseg interneta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Molim te nebudaliOvako mozete povecati brzinu vaseg interneta
RadiJel vam rade podnapisi u kodiju?Ubacio sam user i pass ali izbacuje stalnoodnapisi.net error,check log for more informations.
Jel vam rade podnapisi u kodiju?Ubacio sam user i pass ali izbacuje stalnoodnapisi.net error,check log for more informations.
Brzinu interneta JEDINO možeš povećati tako što odeš kod svog internet provajdera i tražiš da ti poveća brzinu. Ako si platio 10 Mbit/s NE POSTOJI FORA da dobiješ 20 Mbit/s. To o čemu su ti na jutjubu pričali jeste povećanje PRIJEMA SIGNALA.Ovako mozete povecati brzinu vaseg interneta
Ko ti je dozvolio da vredjas?Molim te nebudali
Brzinu interneta JEDINO možeš povećati tako što odeš kod svog internet provajdera i tražiš da ti poveća brzinu. Ako si platio 10 Mbit/s NE POSTOJI FORA da dobiješ 20 Mbit/s. To o čemu su ti na jutjubu pričali jeste povećanje PRIJEMA SIGNALA.
Jel vam rade podnapisi u kodiju?Ubacio sam user i pass ali izbacuje stalnoodnapisi.net error,check log for more informations.