- Učlanjen(a)
- 03.03.2010
- Poruka
- 2.183
Molim te nebudaliOvako mozete povecati brzinu vaseg interneta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Molim te nebudaliOvako mozete povecati brzinu vaseg interneta
RadiJel vam rade podnapisi u kodiju?Ubacio sam user i pass ali izbacuje stalnoodnapisi.net error,check log for more informations.
Jel vam rade podnapisi u kodiju?Ubacio sam user i pass ali izbacuje stalnoodnapisi.net error,check log for more informations.
Brzinu interneta JEDINO možeš povećati tako što odeš kod svog internet provajdera i tražiš da ti poveća brzinu. Ako si platio 10 Mbit/s NE POSTOJI FORA da dobiješ 20 Mbit/s. To o čemu su ti na jutjubu pričali jeste povećanje PRIJEMA SIGNALA.Ovako mozete povecati brzinu vaseg interneta
Ko ti je dozvolio da vredjas?Molim te nebudali![]()
Brzinu interneta JEDINO možeš povećati tako što odeš kod svog internet provajdera i tražiš da ti poveća brzinu. Ako si platio 10 Mbit/s NE POSTOJI FORA da dobiješ 20 Mbit/s. To o čemu su ti na jutjubu pričali jeste povećanje PRIJEMA SIGNALA.
Jel vam rade podnapisi u kodiju?Ubacio sam user i pass ali izbacuje stalnoodnapisi.net error,check log for more informations.