Član
- Učlanjen(a)
- 07.03.2013
- Poruka
- 1.786
potrebno 100k e bespovratno, hvala unapred dobrim ljudimaPotrebni udp stranih kanala exe net-a,hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
potrebno 100k e bespovratno, hvala unapred dobrim ljudimaPotrebni udp stranih kanala exe net-a,hvala unapred
Probaj sa skenerom za dubinsko skeniranje listi by Boki71Evo jedno pitanje za sve koliko kosta jedna ex-yu lista,koja moze da traje i da radi bez bagova?Sve zivo sam pokusao da nadjem jednu dobru listu ali ne vredi traje dan,dva i cao i pored toga zabada za medalju.
haha naso sam stotinak kanala ,nije problem naci cu i ostalepotrebno 100k e bespovratno, hvala unapred dobrim ljudima
Meni liste rade i vise meseci ,nekim listama cu uskoro slaviti 1 rodjendan
Nek je srecan rodjendan.Meni liste rade i vise meseci ,nekim listama cu uskoro slaviti 1 rodjendan
Druze za tebe sam ja totalni amater u ovoj oblasti to jest pocetnik u tome je razlikaJa ne znam sta vi gledate ?? i koje liste itd... ja govorim u svoje Ime
Ima sigurno 3 mjeseca da mi jedna lista radi na Smart Tv preko Fork Playera i nije potrebno da ju mijenjam ..... a tebi bi Sota bolje bilo da ne palis komp......
Pozdrav
HvalaNek je srecan rodjendan.
Druze za tebe sam ja totalni amater u ovoj oblasti to jest pocetnik u tome je razlika