Može, čir na dvanaestopalačnom crijevu![]()
Kako da ne. Da ne zaradjuju mislis da bi se bavili time? Pitaj Cikakureta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Može, čir na dvanaestopalačnom crijevu![]()
Sta da ti kazem a da me razumijes??? mnogi al stvarno mnogi su stavili od yutube pa do slika svasta nesta pa i ja sam .... tolerisao sam kako ja tako i ostali iz Staffa ... ako sve brises onda se desava da smo mi strogi ne smijes nista da okacis .... ako opomenemo javno ili putem Pm opet mi strogi .... ako skrenes paznju jednom clanu javi se drugi za njim treci i kazu on moze ja NE ko ima ovdje i kakve privilegije??? da ne idem u detalje sta sve ljudima padne na pamet.Kad ste kod teme, imate temu za slike, zasto ovde ostavljate slicice? I ti si @Sota druze moderator pa ne prodje dan da ne okacis po 5 slika nekih kanala, koja je onda svrha pomenute teme sa slikama ako cete ovde da kacite sta imate i sta ste nasli?
Nemoj da se uvredis, meni ne smeta, smetaju mi ta prepucavanja, generalno, svi su u pravu na neki nacin a opet niko nije.
da nije slucajno ova sto zavrsava na 175Na jednoj adresi Siol.net-a nasao sam preko 100 slobodnih portova. moze li neka pomoc ili da objavim adresu pa ko zna kako to da iskoristi neka uradi