Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
20.03.2012
Poruka
2.097
Da li neko yna ima li gdje Svedkih kanala-skandinavia?
Najbolje je da nadjes neku dobru dreambox adresu za sebe da skeniras sa http proxy skenerom , nadjes na sajtu nirsoft svedske adrese , malo se raspitas ili nadjes koji provajderi su najbolji za skeniranje i tako ... Nadjes nesto , vecina pukne vremenom , ali mozes ako imas srece da naletis na nesto sto ce da ti traje kao meni vec dugo dugo ...

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.756
Svim clanovima SF Foruma koji danas slave srpsku novu 2016-tu godinu SRETNA NOVA 2016-ta GODINA

О Новој години `вако људи зборе, Чекајућ` да сване пре румене зоре: - Ми очекујемо од Нове године Да нам мир донесе, здравља и обиља, Стара нам је у том врло шкрта била. Да колевки буде више но гробова, И весеља више, игре и балова. Баш сами не знамо шта све да речемо Кад се с Новим летом лицем сусретнемо! Ај, синови људски, увек старе речи! Од прастарих жеља ко да вас излечи; Промените причу, нек се нова чује: - Шта Година Нова од нас очекује? Господар времена има право на то: Да уздарје чека кад дарује злато. Он је богат, моћан, милостив без мере, Све је вољан дати људима од вере; Нек питање ваше небом одјекује: - Шта у Новој од нас Господ очекује? У Бога светога и време је свето, Он чека да види свето Ново лето. Кад је Ново лето, буд`те и ви нови, Молите се Творцу да вам дух обнови. Стари квас у тесто ново не стављати, Ново ткиво с трулим концима не ткати. На платну што ново од старога дели Рука Судбе пише и овако вели: - Испуните људи сва Божја чекања. И Бог испуниће сва ваша надања.

FB_IMG_1452699111139.jpg

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
meni potrebna ruya lista....ako ima neko volje da podeli sa mnom.....

Natrag