Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo nasal sam AXN SPIN bas ti hvala za ovi kanal gde si mi rekal da trazim vidim da sa tobom mozemo da saradzujemo .Pozdravtreba neki token da se nadje do tog kanala jos nisam dosao sad sam stacioniran na otenet.grKod:http://87.243.3.210:1937/live3/_definst_/axnspin_mobile/hqtv.m3u8?token=
jer ono sto trazis nedolazi kad zelis nego kad se ne zeli onda se nadje sve je na srecu
Kakva Slika ???Ayyyy kakva slika hvala druze pa i za telefon ima svaka cast majstore.
Pogledajte prilog 49859
Pri makedonci sve rade nebrini i na 5kb/s da sljaka slika pak radi.Druze ti cul li si nekad da kad neti radi stream da treba da promenis trase interneta sa ovakvo na koja da ti proradi a to kako se radi ova promena treba da mislis kako kaze drug Crow2Kako tebi radi taj Server tj IP od tih kanala ??
Na drug nacin rade bolje
Pogledajte prilog 49871
Pozdrav
Pa i ti kanali nisu za bacit tako kako rade za mnoge dobro sa manjim netomDruze Crow2 cek da te pitam dok si jos tu vidim da si naj pametnij ovde znas li ovi stremoe iz amisa dali imat veca rezoljucija ot ova
***Hidden content cannot be quoted.***
Vidis meni za razliku od tebe netreba curetovo IP imam i bez njega 471 Channels koji radePri makedonci sve rade nebrini i na 5kb/s da sljaka slika pak radi.Druze ti cul li si nekad da kad neti radi stream da treba da promenis trase interneta sa ovakvo na koja da ti proradi a to kako se radi ova promena treba da mislis kako kaze drug Crow2
Ako hocem da gledam vrhunski ukljucujem se u iptv T-2 na cureto (188.230.174.66) i ne mi treba nista vise tamo radat sve 530 kanala na raliciti skorosti na razlicite sistema i t.d -kazem da mi treba za makedonac citaj pazlivo nema sad da mu dam curetovo iptv nali.
ne moze imas ovde za simple i radi odlicnojel moze EPG sa dreambox-a da se ubaci u SimpleTV