Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Neke stvari oko davanja lista putem Pm dodje kad tad na forumu do izrazaja a to znaci das listu a dotican ni hvala ne kaze jer ima sagovornika tako da.... kad me drugi put zamoli za listu dobit ce..... zna se... et toliko o tome
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Toliko o tome...

I mislis samo ti to imas? Nabavio sam i ja, al secam se kao juce da je bilo kad sam te samo pitao od koga je to, koji operater/strimer/restrimer a ti ni to nisi hteo da kazes.. Ali nisu svi kao ti..

5ly1Z3r.png

Samo sam u zurbi oko klanja praseta za Bozic pa nisam imao vremena da pokrecem celu aplikaciju ali imas veceras ekskluzivne slicice samo da odnesem meso na pregled.. Pozz

Član
Učlanjen(a)
10.09.2011
Poruka
210
Neke stvari oko davanja lista putem Pm dodje kad tad na forumu do izrazaja a to znaci das listu a dotican ni hvala ne kaze jer ima sagovornika tako da.... kad me drugi put zamoli za listu dobit ce..... zna se... et toliko o tome
Pozdrav
Ja nikada nisam listu objavio javno koja mi je data putem pp,a zahvalnost je svako dobijao,pa čak i poziv da popijemo nešto(čast),uvek ću biti zahvalan onima koji mi u poverenju proslede listu,inače sam član od 10.09.2011! Pozdrav

Učlanjen(a)
10.06.2014
Poruka
1.301
I mislis samo ti to imas? Nabavio sam i ja, al secam se kao juce da je bilo kad sam te samo pitao od koga je to, koji operater/strimer/restrimer a ti ni to nisi hteo da kazes.. Ali nisu svi kao ti..

5ly1Z3r.png

Samo sam u zurbi oko klanja praseta za Bozic pa nisam imao vremena da pokrecem celu aplikaciju ali imas veceras ekskluzivne slicice samo da odnesem meso na pregled.. Pozz
Sto bih uopste ja to tebi rekao?!
Super sto ti je tamo neko pre par dana dao aplikaciju...
Mada i ne izgleda tako lose,pogotovu sto licenca nije aktivna...
Uzivaj u njoj!:mig:

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
10.07.2009
Poruka
508

5ly1Z3r.png

Ova aplikacija kanda da je damirsatova? Postoji i novija verzija

Natrag