- Učlanjen(a)
- 12.02.2015
- Poruka
- 315
Ako naljutite srepera ima sve liste sto je platio da objavi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tako je majstore!Neke stvari oko davanja lista putem Pm dodje kad tad na forumu do izrazaja a to znaci das listu a dotican ni hvala ne kaze jer ima sagovornika tako da.... kad me drugi put zamoli za listu dobit ce..... zna se... et toliko o tome
Pozdrav
Neko plati,a neko se vecito klati...Ako naljutite srepera ima sve liste sto je platio da objavi.
Toliko o tome...
Ja nikada nisam listu objavio javno koja mi je data putem pp,a zahvalnost je svako dobijao,pa čak i poziv da popijemo nešto(čast),uvek ću biti zahvalan onima koji mi u poverenju proslede listu,inače sam član od 10.09.2011! PozdravNeke stvari oko davanja lista putem Pm dodje kad tad na forumu do izrazaja a to znaci das listu a dotican ni hvala ne kaze jer ima sagovornika tako da.... kad me drugi put zamoli za listu dobit ce..... zna se... et toliko o tome
Pozdrav
Sto bih uopste ja to tebi rekao?!I mislis samo ti to imas? Nabavio sam i ja, al secam se kao juce da je bilo kad sam te samo pitao od koga je to, koji operater/strimer/restrimer a ti ni to nisi hteo da kazes.. Ali nisu svi kao ti..
Samo sam u zurbi oko klanja praseta za Bozic pa nisam imao vremena da pokrecem celu aplikaciju ali imas veceras ekskluzivne slicice samo da odnesem meso na pregled.. Pozz
Ova aplikacija kanda da je damirsatova? Postoji i novija verzijaI mislis samo ti to imas? Nabavio sam i ja, al secam se kao juce da je bilo kad sam te samo pitao od koga je to, koji operater/strimer/restrimer a ti ni to nisi hteo da kazes.. Ali nisu svi kao ti..
Samo sam u zurbi oko klanja praseta za Bozic pa nisam imao vremena da pokrecem celu aplikaciju ali imas veceras ekskluzivne slicice samo da odnesem meso na pregled.. Pozz
Ajde objavi sve što imaš da vidimo i to već jednom.