Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
08.05.2010
Poruka
107
Drugari,
Kada odem na stranicu Open Webif i odaberem stream od neke Tv stanice (klikom na malu ikon TV-a sa desne strane)
taj isti stream ili kako se vec zove automatski se downloaduje na racunar kao neka lista (sa jednim streamom) sa extenzijom m3u.
Kako i na koji nacin se to moze "preraditi" da se pusti u Simple TV ili u VLC ako je uopste moguce?
P.S. Ne zamerite ako je pitanje diletantsko ali sta da radim kad sam "zavr`o k`o june" sto bi rekli Hercegovci
da nesto naucim :)

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Evo i ja da se pohvalim, imam RTS 1. Yeeeah! :roll:

2014_04_23_210700.jpg

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.861
Nali znas covek kad cel zivot nema nista nakraj neko nesto im da i ovi odmah pocinat da se guzat po forumi -s jedno slovo druze tupi ljudi .Tako da im ne obraca mnogo paznja ce se userat nebrini zasto sa lakomi guzica sve.hehehehihihi
Ti si sad sve rekao za 2014 godinu nemoras vise ni jedne da kazes.
Ti si taj koji kvari em raspolozenje na forumima em nistis javnim postanjem po forumu Balkanske kanale em si ih dobio i ti mislis da si Faca?? Tuzno je to sto uz to sve vrijedjas ljude na Nacionalnoj osnovi bez obzira koja je nacija u pitanju to govori sve o tebi ... i jos jedna takva uvrijeda nebitno u kom smislu imas BAN tj. Razmotrice se tvoje izlaganje po tom pitanju jos nismo sa tobom gotovi jer to sto radis po drugim forumima neznaci da ces to isto moci ovdje na forumu da radis
Pozdrav

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Nikako da shvatim u koju svrhu se postavljaju slike.
Mozda postoji neko racionalno objasnjenje a ja sam glup pa ne kontam.
Evo,ja imam naviku da pored streama stavljam sliku,dva su razloga po meni zasto stavljam,prvi je da bi se vidjelo da stream u momentu postavljanja radi i drugi da se vidi kvalitet streama,ako je los samo ce proci pored njega ako je dobar neko ce ga staviti u favorite,ne govorim ovo sto sam prozvan nego samo objasnjenje sa moje strane...!!!

VIP IPTV
Učlanjen(a)
13.05.2012
Poruka
7.958
Evo,ja imam naviku da pored streama stavljam sliku,dva su razloga po meni zasto stavljam,prvi je da bi se vidjelo da stream u momentu postavljanja radi i drugi da se vidi kvalitet streama,ako je los samo ce proci pored njega ako je dobar neko ce ga staviti u favorite,ne govorim ovo sto sam prozvan nego samo objasnjenje sa moje strane...!!!
Druže Dedevci, nema moj komentar veze sa tobom, što se mene tiče amnestiran si.:p

Član
Učlanjen(a)
23.02.2011
Poruka
1.561
Drugari,
Kada odem na stranicu Open Webif i odaberem stream od neke Tv stanice (klikom na malu ikon TV-a sa desne strane)
taj isti stream ili kako se vec zove automatski se downloaduje na racunar kao neka lista (sa jednim streamom) sa extenzijom m3u.
Kako i na koji nacin se to moze "preraditi" da se pusti u Simple TV ili u VLC ako je uopste moguce?
P.S. Ne zamerite ako je pitanje diletantsko ali sta da radim kad sam "zavr`o k`o june" sto bi rekli Hercegovci
da nesto naucim :)
nema sto da se preradi kao sto je samo pokrenes direkt u vlc ili kopi paste u simple
ako on ne gleda ti ces gledati i obrnuto mislim tako bese posto slabo koristim tudji openweb posto imam svoj

Učlanjen(a)
19.06.2010
Poruka
114
To je pravilan izbor, covjek moze da vidi da sve to funkcionise i da se tocno radi o tome sto se postavlja...samo produzi i dalje tako. ;)

Natrag