- Učlanjen(a)
- 19.01.2013
- Poruka
- 819
javi se u pphotno mi je potrebna pomoc da rtmp stream pretvorim u potokl koji moze ici preko vlc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
javi se u pphotno mi je potrebna pomoc da rtmp stream pretvorim u potokl koji moze ici preko vlc
hotno mi je potrebna pomoc da rtmp stream pretvorim u potokl koji moze ici preko vlc
rtmpGUI ili preko bat fajlhotno mi je potrebna pomoc da rtmp stream pretvorim u potokl koji moze ici preko vlc
Ako zahteva swf plejer i token onda ne moze potreban je bat file sa rtmdump ili rtmpgwVLC moze da otvori rtmp sasvim normalno.
moze i da ga ne otvori sasvim nenormalno ako izgleda ovako rtmp://iport/live<playpath>ch.sdpVLC moze da otvori rtmp sasvim normalno.
Tada se zamijeni <playpath> sa / i vjerovatno ce raditi.... ili ako je potrebno da se prvo prijavi na servis tj stranicu pokrenes kanal na stranici pa ce onda proraditi i na VLCmoze i da ga ne otvori sasvim nenormalno ako izgleda ovako rtmp://iport/live<playpath>ch.sdp