Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
468
Jeste po pravilima nisam mislio nista lose naprotiv. samo sam hteo reci ako zelimo da nesto potraje duze treba se slati na pp,bar ja tako mislim mada svako od nas ima svoje misljenje.Jedna od liste slicna ovoj postovana je javno pa nije trajala ni 24h zato sam rekao.

Učlanjen(a)
08.06.2015
Poruka
159
Jeste po pravilima nisam mislio nista lose naprotiv. samo sam hteo reci ako zelimo da nesto potraje duze treba se slati na pp,bar ja tako mislim mada svako od nas ima svoje misljenje.Jedna od liste slicna ovoj postovana je javno pa nije trajala ni 24h zato sam rekao.

Imas pravo sto tako pises,liste na PP ok,ali te se liste daju samo onima koji sve to imaju,a oni koji nemaju i traze,oni 96% ne dobijaju nista,evo zadnju listu sam dobio od bobanku pre tri meseca i nista vise

Активиста
Učlanjen(a)
25.02.2012
Poruka
2.845
Ne moze samo da se sedi skrstenih ruku i da se dobijaju liste, tako je najlakse, ajde svi da ne radimo nista i da primamo platu, pa ne moze, bitan je doprinos, zalaganje ume da se nagradi, sto bi se onda neko mucio da juri liste za drugog koji sedi i uziva i ovde napise kad mu i sta treba...
Molim bez nadovezivanja na komentar.

Član
Učlanjen(a)
03.10.2010
Poruka
468
Necu se nadovezivati na komentar,ali na pocetku sam imao npr 10 postova u mesec dana dok nisam skontao kako sta vezano za skeniranje servera i dr,pa sam bio jedan od novijih u tim stvarima i vremenom dosao na 300 i kusur posta i ako smem reci jos uvek ucim.Treba se davati da bi se dobilo.Pozdrav celoj ekipi foruma i svim clanovima.

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Koga briga?

Nego, u 17:30h Slovenia U21 - Serbia U21 ali na SK 2 SLO, ima li to gde sem u NetTv? :(

Natrag