VIP IPTV
- Učlanjen(a)
- 13.08.2013
- Poruka
- 2.848
Meni proxi ne treba u mpc radi odavno evo objavicu sliku u Dnevn doza Albuma BajeSamo u Hrvatskoj i Sloveniji ostali moraju imati proxsy.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Meni proxi ne treba u mpc radi odavno evo objavicu sliku u Dnevn doza Albuma BajeSamo u Hrvatskoj i Sloveniji ostali moraju imati proxsy.
Radi meni i u drugim playerima ali smanjim priču stabilna je...Meni proxi ne treba u mpc radi odavno
A Sto bas mora ORION kad TLC ima I u drugim listamajel zna neko kako se moze gledati na orionovoj listi tlc radilo i sad neradi ako neko oce da mi pomogne
Posalji čovjeku i odmah će biti zadovoljan , neće tražiti Orion...A Sto bas mora ORION kad TLC ima I u drugim listama
Dobar bi bio za UCITELJA do 4 razredaPosalji čovjeku i odmah će biti zadovoljan , neće tražiti Orion...
Zakači ovde ip i cepaj /udp/239.12.1.163:5000jel zna neko kako se moze gledati na orionovoj listi tlc radilo i sad neradi ako neko oce da mi pomogne
ja da znam drug da trazim ip itd nebi molio ovde nekog za pomocZakači ovde ip i cepaj /udp/239.12.1.163:5000
Ako nemaš ip pogledaj moje postove unazad u temi gde postujemo liste i strimoveZakači ovde ip i cepaj /udp/239.12.1.163:5000