- Učlanjen(a)
- 27.05.2013
- Poruka
- 1.574
Izgleda cao vratza. Dugo je i izdrzala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Izgleda cao vratza. Dugo je i izdrzala
Ako nisi rešio probleme pusti poruku šta treba da se sredi pa ću uraditi ja narednih dana kad budem imao vremenaPotreban neko ko se razumije oko OS sistema da prepravi bagove ... ako neko posjeduje tu vrstu znanja nek mi se javi
Hvala
Pozdrav
Skripta ti neće odgovoriti i nemoj malerisati forum u zadnje vreme radi ko švajcarski satPitanje za skriptu za dodavanje prefiksa/sufiksa ,kao što je napravio u alatima saidkasim i boki71.Da li ima kakva aplikacija kad ne radi na primjer forum da se može ista koristiti.
rade modifikacije na forumu nadam da ce uskoro da zavrseRecite mi sta se desva sa Voilim.tv?? Kako sada doci do novog HASH-a??
O čemu ti trabunjaš pitao sam ima li skripta ,znam da radi sve izvrsno ali informacija ne škodi ....Skripta ti neće odgovoriti i nemoj malerisati forum u zadnje vreme radi ko švajcarski sat
Ima aplikacija zove se HTMLPitanje za skriptu za dodavanje prefiksa/sufiksa ,kao što je napravio u alatima saidkasim i boki71.Da li ima kakva aplikacija kad ne radi na primjer forum da se može ista koristiti.
Podeli tu caku samnom, ne budi sebican.ajd
Ima aplikacija zove se HTML
a odrađuje se tako da se uzme sourcecode od te skripte ili cjele stranice i sejva se kao skripta.html .Nakon toga se pokrene i gle čuda radi kad forum neradi.
Vrlo jednostavno.I da onaj ko je napisao sourcecode njemu svaka čast.Jer mi je to pomoglo u pronalasku listi.Ima tu još caka al nesmijem
Svaka čast ovo za liste ..Ja sam ih skužio malo dugčije boki71 mi je sugerirao.ajd
Ima aplikacija zove se HTML
a odrađuje se tako da se uzme sourcecode od te skripte ili cjele stranice i sejva se kao skripta.html .Nakon toga se pokrene i gle čuda radi kad forum neradi.
Vrlo jednostavno.I da onaj ko je napisao sourcecode njemu svaka čast.Jer mi je to pomoglo u pronalasku listi.Ima tu još caka al nesmijem