Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
27.05.2013
Poruka
1.574
Izgleda cao vratza. Dugo je i izdrzala
tZ9MhMB.jpg

Član
Učlanjen(a)
13.12.2009
Poruka
76
Recite mi sta se desva sa Voilim.tv?? Kako sada doci do novog HASH-a??

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
Pitanje za skriptu za dodavanje prefiksa/sufiksa ,kao što je napravio u alatima saidkasim i boki71.Da li ima kakva aplikacija kad ne radi na primjer forum da se može ista koristiti.

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
ajd
Pitanje za skriptu za dodavanje prefiksa/sufiksa ,kao što je napravio u alatima saidkasim i boki71.Da li ima kakva aplikacija kad ne radi na primjer forum da se može ista koristiti.
Ima aplikacija zove se HTML:D
a odrađuje se tako da se uzme sourcecode od te skripte ili cjele stranice i sejva se kao skripta.html .Nakon toga se pokrene i gle čuda radi kad forum neradi.:D
Vrlo jednostavno.I da onaj ko je napisao sourcecode njemu svaka čast.Jer mi je to pomoglo u pronalasku listi.Ima tu još caka al nesmijem ;)

Član
Učlanjen(a)
16.12.2010
Poruka
147
ajd

a odrađuje se tako da se uzme sourcecode od te skripte ili cjele stranice i sejva se kao skripta.html .Nakon toga se pokrene i gle čuda radi kad forum neradi.:D
Vrlo jednostavno.I da onaj ko je napisao sourcecode njemu svaka čast.Jer mi je to pomoglo u pronalasku listi.Ima tu još caka al nesmijem ;)
Podeli tu caku samnom, ne budi sebican. :p

Učlanjen(a)
20.01.2011
Poruka
2.254
ajd

Svaka čast ovo za liste ..:oopss:Ja sam ih skužio malo dugčije boki71 mi je sugerirao.

Natrag