Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
1.828
42 VLE 8472 BH taj model, uvijek nešto fali npr T2 nema, a i garant nemože iptv. Nigdje na Google nisam našao zato i pitam. Stvarno je povoljno 3299 kn i 70 mj. garancija. to je cca. 450 eura.
A sto ne bi nabavio od Madjara, tako ljudi u Srbiji rade . Dosta je jeftinije mada znam neke koji su svercovali i u BiH :D

Učlanjen(a)
03.03.2010
Poruka
2.171
Ma da kolko mi treba para da odem u Mađarsku pa ako rikne ko će ga nosit na garanciju. Ma idem u trgovinu i ako ga bude uzimam nemam šta više razmišljat uvijek nešto fali. Uzimam na rate i to je u pitanju . Imam taj Android tvbox možda dođe do izražaja preko HDMI dosad sam preko AV cable bilo je dosta loše. :D

VIP IPTV
Učlanjen(a)
10.11.2011
Poruka
1.457
42 VLE 8472 BH taj model, uvijek nešto fali npr T2 nema, a i garant nemože iptv. Nigdje na Google nisam našao zato i pitam. Stvarno je povoljno 3299 kn i 70 mj. garancija. to je cca. 450 eura.
Ako mene pitaš uzmeš Samsunga H6400 i ne razmišljaš ništa.Samo ga treba pronaći jer je deficitaran na tržištu.
A u vezi tog modela mogu ti sve objasniti kako šljaka.Platio sam ga prošle godine 68000 rsd i nisam zažalio ni jednog trenutka i svaki dinar uložen u taj tv je isplativ
Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
03.07.2009
Poruka
195
Pozdrav
Ja bi zamolio nekog ko zna ili ima da mi posalje aplikaciju za samsung smart tv od balkanijum tv ili flash pleyer za samsung smart tv pokusao sam preko samsung hub nesto ali nije mi uspelo
Hvala unapred

VIP IPTV
Učlanjen(a)
10.11.2011
Poruka
1.457
Pozdrav
Ja bi zamolio nekog ko zna ili ima da mi posalje aplikaciju za samsung smart tv od balkanijum tv ili flash pleyer za samsung smart tv pokusao sam preko samsung hub nesto ali nije mi uspelo
Hvala unapred
Ovde imaš lepo objašnjeno
Kod:
http://www.balkaniyum.tv/srpski/podrska/smarttv.shtml

Član
Učlanjen(a)
03.07.2009
Poruka
195
Ovde imaš lepo objašnjeno
Kod:
http://www.balkaniyum.tv/srpski/podrska/smarttv.shtml
Hvala na odgovoru pokusao sam i to ali mi nije MENU isti na tv kao sto su oni postavili kontaktirao sam i njih isto su mi rekli
a kad odem regularno na njihovu stranicu trazi mi flash pleyer postoji li neki flash pleyer da skinem stavim na usb i instaliram na smart tv

Učlanjen(a)
22.07.2012
Poruka
746
Ma da kolko mi treba para da odem u Mađarsku pa ako rikne ko će ga nosit na garanciju. Ma idem u trgovinu i ako ga bude uzimam nemam šta više razmišljat uvijek nešto fali. Uzimam na rate i to je u pitanju . Imam taj Android tvbox možda dođe do izražaja preko HDMI dosad sam preko AV cable bilo je dosta loše. :D
To iz Madjarske odgovara samo nama koji smo van EU. Ovde se to svercuje pa je cena mnogo bolja nego da kupis u prodavnici. Od strimova ti zavisi kakva ce ti slika biti na novom TVu ali i od toga koliko je dobar TV. Uopste nije svejedno koju klasu TVa uzmes ali o ukusima(i dubini novcanika :) ) ne treba raspravljati.

Član
Učlanjen(a)
07.03.2013
Poruka
1.786
Ako mene pitaš uzmeš Samsunga H6400 i ne razmišljaš ništa.Samo ga treba pronaći jer je deficitaran na tržištu.
A u vezi tog modela mogu ti sve objasniti kako šljaka.Platio sam ga prošle godine 68000 rsd i nisam zažalio ni jednog trenutka i svaki dinar uložen u taj tv je isplativ
Pozdrav
Jbg,mogo si nov za te pare uzeti,naime ja za 600e uzmem F8050 ili ES8000s u jednom marketu by Italy ;)

Učlanjen(a)
09.11.2014
Poruka
50
8qvwzf

zasto nece na enable prije je moglo?
http://prntscr.com/8qvwzf

Natrag