Član
- Učlanjen(a)
- 28.11.2009
- Poruka
- 7.686
E, to ne znam, trebalo bi sa nekim TRUF serverom !sa kojim proxy ide kbc izvan srbije?
Burman pomozi,ti si jedini koji mi nesto dao do sada
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
E, to ne znam, trebalo bi sa nekim TRUF serverom !sa kojim proxy ide kbc izvan srbije?
Burman pomozi,ti si jedini koji mi nesto dao do sada
natgeo_wild.streamTrebao bi nazive kanala ako tko ima od kbcnet za animalplanet,nat.geo wild,geographic..
Rade 4 srpske arene !A nije tesko napisat u strimu barem pokusat : arena1 .arenasport1,a1 pa nek malo mucnu glavom heheheh pozz sve najbolje
edit : NE RADE ARENE SVE
ma nema potrebe hahaha nek upise tko nema sta gledat hahahah
Radilo bi da imas pravu IP !Sve je to lepo samo što ne radi. bAr ne kod mene. Btw tražio sam naravno preko neta ali sa rečju playlist na kraju umesto orion. Hvala u svakom slučaju.
Postoje ali kod mene ne rade.Zar postoje D3GO i KBC NET liste??? prvi put cujem...
imaju arene ..........arena sport 1 itdI ja postavljam isto pitanje. Ima li na Orion listi Arena kanala i ako ih ima može li neko samo imena kanala tj. kako se oni pišu u stramu da napiše ovde?
Rade ako imaš ip i tag kanala.Zar postoje D3GO i KBC NET liste??? prvi put cujem...