Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Član
Učlanjen(a)
19.08.2009
Poruka
930
Ima li nekih podesavanja u SM Plejeru, kad pustim neku listu sve mi radi ubrzano. Do juce radilo normalno i ja zamenim MPV fajlove sa novijim verzijama i od tad nije htelo nikako, pa sam ponovo instalirao SM i radi ali radi ubrzano, ono kao kada premotavate nesto..

Učlanjen(a)
28.08.2009
Poruka
809
A dali se razlikuje dinamicku od staticku ip ? Ako se razlikuje po sto moga da je razlikujem ?
Pa normalno da ima razlika :
dinamička ip je promenljiva znači menja se onda kad korisnik restartuje ruter i dobija novu ip adresu , statička ostaje uvek ista ne menja se .
Po čemu se razlikuju to nemožeš da vidiš jedino možeš otići na neki sajt i proveriti da li je ip koja tebe zanima statička ili dinamička i još neke podatke.
Kod:
http://whatismyipaddress.com/
uneseš u search ip adresu bez porta i dobićeš podatke koji te zanimaju.

Učlanjen(a)
05.05.2010
Poruka
1.533
Pa normalno da ima razlika :
dinamička ip je promenljiva znači menja se onda kad korisnik restartuje ruter i dobija novu ip adresu , statička ostaje uvek ista ne menja se .
Po čemu se razlikuju to nemožeš da vidiš jedino možeš otići na neki sajt i proveriti da li je ip koja tebe zanima statička ili dinamička i još neke podatke.
Kod:
http://whatismyipaddress.com/
uneseš u search ip adresu bez porta i dobićeš podatke koji te zanimaju.
Ja sam imao nedugu ruter Siemensov od t coma i kad sam ga restartao, ili je nestala struja ip se nije
mijenjala.Sad mi stavili neki kineski i stalno mi se mijenja pri nestanko struje i kad ga restartujem znaci i do
rutera je;).

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Ja sam imao nedugu ruter Siemensov od t coma i kad sam ga restartao, ili je nestala struja ip se nije
mijenjala.Sad mi stavili neki kineski i stalno mi se mijenja pri nestanko struje i kad ga restartujem znaci i do
rutera je;).

hihih, citam dva, tri puta....ne znam sta si htio reci ti sad....:roll:samo da stvarno ne mislis da je ruter taj dal se adresa menja ili ne....:beee:

Natrag