- Učlanjen(a)
- 12.02.2015
- Poruka
- 315
Tako ti je to kad se konkurencija banira nemas se skime takmiciti pa moras sam sa sobomSkromnost je vrlina, a ne mana !
Profesionalac nema potrebe da se takmici sa amaterom, zar ne ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tako ti je to kad se konkurencija banira nemas se skime takmiciti pa moras sam sa sobomSkromnost je vrlina, a ne mana !
Profesionalac nema potrebe da se takmici sa amaterom, zar ne ?!
gresis debelo
http://easycaptures.com/fs/uploaded/954/1247577367.pngZato je Aleksandar Veliki !Tako ti je to kad se konkurencija banira nemas se skime takmiciti pa moras sam sa sobom

I da znas da je zato.Zato je Aleksandar Veliki !
E sad ..... pa sto ti meni ne posaljesSalim se ja drug,aj bar posalji srpske arene full hd to imas sigurno

Konkurencija je malo jaca
 Konkurencija je malo jaca  salim se sigurno je jaka mozda i prejaka za nas male ............
 salim se sigurno je jaka mozda i prejaka za nas male ............  ali..... za razliku od konkurencije ja sakrivam dobro i korisno i dajem na email / Skype itd ..... ne postujem javno a pogotovo NE Copy/paste prvenstveno mislim na domace kanale ........ cony..... itd...
 ali..... za razliku od konkurencije ja sakrivam dobro i korisno i dajem na email / Skype itd ..... ne postujem javno a pogotovo NE Copy/paste prvenstveno mislim na domace kanale ........ cony..... itd...