- Učlanjen(a)
- 12.02.2015
- Poruka
- 315
Tako ti je to kad se konkurencija banira nemas se skime takmiciti pa moras sam sa sobomSkromnost je vrlina, a ne mana !
Profesionalac nema potrebe da se takmici sa amaterom, zar ne ?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tako ti je to kad se konkurencija banira nemas se skime takmiciti pa moras sam sa sobomSkromnost je vrlina, a ne mana !
Profesionalac nema potrebe da se takmici sa amaterom, zar ne ?!
gresis debelo
http://easycaptures.com/fs/uploaded/954/1247577367.png
Zato je Aleksandar Veliki !Tako ti je to kad se konkurencija banira nemas se skime takmiciti pa moras sam sa sobom
I da znas da je zato.Zato je Aleksandar Veliki !
E sad ..... pa sto ti meni ne posaljes ??? ja te jos nikad nisam pitao za nista dok ti mene jesi e sad to ti dodje kao ............... salim se malo ...... meni sto je potrebno imam i mogu da hranim clanove listama znaci nebi do nove godine podjelio prvenstveno mislim na domace liste ........... svako Dan po 5 lista presao bi u 2016-tu godinu itd..... pa ajd sad ...... daj i ti neku listu ne meni nego bilo kom od clanova na ovom forumu ............ ja se drzim svoje tradicije da NIKAD niko nigdje ne moze pronaci Post gdje Sota trazi listu za gledanje eto .............. to je to... kao da si mi malo zatajio u Album temi ???? ili mi se to samo cini ?????Salim se ja drug,aj bar posalji srpske arene full hd to imas sigurno