Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa zemljače kad nećeš da pitaš svoje komšije kako onda da ti pomognem u tome?Еvo to je ono o cemu stalno pisem ....kad god mi zatreba neka dobra lista ona puce ....i sad dok ja nadjem ....ocu da gledam hrvatska slovenija kosaarka....
Pogledaj PMPa pito sam i ljudi daju necu da kazem al sve je to kratkog daha ....i kad mi zatreba a to je obicno subota vece ili tako to ono ne radi ....a imo sam dobru listu slika ko dukat i .....puce....
jel ovo reklama za orion ili stvarno neşto bajaš ?Čim sam video reklamu za Orion i to novu (jao dedaaa baš si car) znao sam da dobijamo Špance :-D Ona nam je bila talična prošle godine. Glupa do bola ali talična! Mogli su danas i ranije da je puste a ne pred kraj tekme. Reklama je glupavija nego ona od prošle godine tako da sam prilično siguran da ove godine zlato uzimamo :-D A ja se uplašio da se deda predstavio Svevišnjem :-D
I kod mene bilo isto tako.cestitke kosarkasima na pobediSrbija-Španija kod mene problem , Šarenac kaže koš pre nego što lopta dođe do koša, jel to samo kod mene...