- Učlanjen(a)
- 12.01.2015
- Poruka
- 1.461
ja nisam pitao ko je obrsao nego upravo zasto, naravno ako procitas sta sam napisao bice ti jasnije kolegaA što svi prvo pitaju - ko mi je obrisao postove.
Nije to bitno, bitan je razlog.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja nisam pitao ko je obrsao nego upravo zasto, naravno ako procitas sta sam napisao bice ti jasnije kolegaA što svi prvo pitaju - ko mi je obrisao postove.
Nije to bitno, bitan je razlog.
do kad da uzivaju?ako je to onda jeste moja greska jer sam bio zaboravio tacan broj izgleda ali cemu brisanje? to je mala intervencija i svi mogu da uzivaju u kanalima ...
hajd nema veze bice bolje
zar je bilo xxx? izvinjenje nisam primjetio ako je tako
E čitaš mi misli mora se to iskopatiEvo i ja da nesto trazim,vidim to je aktuelno u zadnje vrijeme. Treba mi H2 kanal sa srpskim titlom
http://www.ronyasoft.com/products/cd-dvd-label-maker/Ja se izvinjavam ali moracu malo da oftopicarim, hitno mi je, ili bitno, kako god, pa tako molim urednike da ne diraju post ako je moguce neko vreme. Ova tema mi izgleda najposecenija pa mozda ovde najbrze dobijem odgovor.
Zanima me postoji li neki programcic namenjen kreiranju onih omota za CD/DVD, tacnije, ne trebaju mi slike za kutije vec papirne kesice, znaci, sabloni, dimenzije.. Znaci, na prolagodjen sablon postavim neku sliku i stampam, posle secem i napravim sebi kesicu. Jel se bavio neko tim?
Takodje, bilo bi pozeljno i da postoji nacin kreiranja nalepnice na CD/DVD, sa onom rupom..