Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Imam jedno pitanje .Dobio sam android tv box 2gb ram rockchip rk3288, upogonio sam KODI sve funkcionira ok,osim streamova sa koji na kraju imaju npr. "45.ts" problem je što slika šteka, zna li netko što treba u postavkama podesit.
Hvala!
Stavio sam na "software decode" i sad neki rade ,ali i dalje neke kanale na .ts neželi otvorit koje na pc otvara normalno.Sve u svemu jedno bugovito sry.... Imali neki codec pack za android tv box?
Gledaj preko iptv aplikacije.Kodi koristi samo za filmove i serije.

Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Imam jedno pitanje .Dobio sam android tv box 2gb ram rockchip rk3288, upogonio sam KODI sve funkcionira ok,osim streamova sa koji na kraju imaju npr. "45.ts" problem je što slika šteka, zna li netko što treba u postavkama podesit.
Hvala!
Stavio sam na "software decode" i sad neki rade ,ali i dalje neke kanale na .ts neželi otvorit koje na pc otvara normalno.Sve u svemu jedno bugovito sry.... Imali neki codec pack za android tv box?
Probaj umesto software decode staviti DXVA

Član
Učlanjen(a)
21.01.2012
Poruka
352
da li neko ima resenje za programe koji se menjaju sami na listama u KODI na BOX androidu
na VLC ima reglaga za to ali na box androidu nema
probao sam liste na vlc radi normalno ali menja programe samo na boxu android
primetio sam da lste zavrsavaju sa .ts
hvala unapred

Učlanjen(a)
01.05.2013
Poruka
568
sa čime konvertirati m3u liste u e2 listu.. sa ovim konverterom na forumu mi neće....

Učlanjen(a)
15.11.2014
Poruka
41
Mozes da koristis dreambox Edit, napravis novi buket poubacujes linkove i posaljes u box, barem ja tako radim.

Natrag