- Učlanjen(a)
- 06.05.2010
- Poruka
- 1.828
taj ne dijeli kanaliAko delis kanale onda posalji.Pozdrav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
taj ne dijeli kanaliAko delis kanale onda posalji.Pozdrav
pa sto ne pitate?
Upravu si!Omladino imam pitanje
Vidim da neki sada stavljaju linkove pa odvojeno user i pass, a neki spojeno kao i ranije. U cemu je fora ako smem da pitam? I koji je postupak - na osnovni link dodajem onaj redovni sablon /get.php?username=...']&password=...&type=m3u ili je neka druga fora u pitanju?
Hvala unapred
nisi napomeno da prodajes liste ,i ne nasjedajte na ovakve ,zna se gdje se kupuje lista ako tko hoceAko je neko od restrimera ili bilo ko drugi zainteresovan za stabilne exyu kanale nek' me kontaktira putem PP pozz...
za plaćanje se obraća luc luc-unisi napomeno da prodajes liste ,i ne nasjedajte na ovakve ,zna se gdje se kupuje lista ako tko hoce
Mozes li mi u pp reci kome da se obratim za kupovinu liste ?nisi napomeno da prodajes liste ,i ne nasjedajte na ovakve ,zna se gdje se kupuje lista ako tko hoce
Mozes li i meni reci kome da se obratim?nisi napomeno da prodajes liste ,i ne nasjedajte na ovakve ,zna se gdje se kupuje lista ako tko hoce