Član
- Učlanjen(a)
- 23.12.2011
- Poruka
- 732
sport klub 2 hd ,imali to ,na raspolaganju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kude nas kad neko zakasni u nesto kaze se Dobro jutroMogao bi Siol da preskeniras sa njim pa objavi u albume
Makedonac samo da znas da su dodali i HD arene ovih dana potrudi se malo mozda i nadjes
Dobra stara Elta da zakasnio sam jbg tu mi u komsiluku a nisam znao eto ti si me prosvetlioKude nas kad neko zakasni u nesto kaze se Dobro jutro
prenosice sve utakmice Srbije sa futsal evropskog prvenstva naredne godine..LudiloooPotpuno nepotrebno kurcenje.......haha ovaj je lud........
xexexe i da gledas i da ne gledas sve jedno daleko si ti ot ovakvi zura bolje pusti Bunga bunga to je za tebe bez pare.Malo sam off.......,ako je neko tu nek me prebaci sutra na spam....
E sad pa ti vidi......
xexexe i da gledas i da ne gledas sve jedno daleko si ti ot ovakvi zura bolje pusti Bunga bunga to je za tebe bez pare.
Kad se uhvatis druze sa ovakvi , posebno ova druga ce igras cel zivot za Partizan.xeeee
Tako je moj brat Bugarski.....Kad se uhvatis druze sa ovakvi , posebno ova druga ce igras cel zivot za Partizan.xeeee