Član
- Učlanjen(a)
- 16.10.2012
- Poruka
- 70
Шта ћу сваком по заслузи... На жалост немам није ми остало то финале у лепом сећању , не снимам утакмице уопште. Ако овде нико нема онда стварно нема нигде:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pogledaja na Zamunda.net znala je da nkada tu zaluta poneka utakmica sa nasim komentatnorima ranije...Bez psovki i vulgarnih reci, ipak je ovo forum na kome ima clanova od 7 do 107. Daj ako snimas utakmice i to, imas li iz 2005. finale lige sampiona iz istanbula snimak sa b92 televizije? Milan Boskovic komentarisao, Saranovic u studiju? Trazim vec nekoliko godina to, pitao mnogo ljudi i nista. Ili da mi das neku informaciju ko bi to mogao imati i kome da se obratim?
Poz
uz svo postovanje ali zasto mi izbacuje ovakvu poruku u donjem desnom uglu i jos trazi da ugasim adbolock a to ce biti malo morgenAko ne nadjes nista bolje ovo je u browseru bein sport
Kod:http://showsport-tv.com/ch/bein3.html
ja necu da ti kazem jer navijas za SDCZ I KKFMPBez psovki i vulgarnih reci, ipak je ovo forum na kome ima clanova od 7 do 107. Daj ako snimas utakmice i to, imas li iz 2005. finale lige sampiona iz istanbula snimak sa b92 televizije? Milan Boskovic komentarisao, Saranovic u studiju? Trazim vec nekoliko godina to, pitao mnogo ljudi i nista. Ili da mi das neku informaciju ko bi to mogao imati i kome da se obratim?
Poz
Receno od 16.04.2014 u 18:00 pocima emitovanje tog programaDali neko moze da izvuce stream sa ovog linka
grand.nettvplus.com
A sto je nagrada osim pica...???!!!!!Ajd sad sta radi ponovo ???? od Slovenaca placam pice ko otkrije
Pozdrav