Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
16.10.2012
Poruka
70
Шта ћу сваком по заслузи... На жалост немам није ми остало то финале у лепом сећању , не снимам утакмице уопште. Ако овде нико нема онда стварно нема нигде:S

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.077
Bez psovki i vulgarnih reci, ipak je ovo forum na kome ima clanova od 7 do 107. Daj ako snimas utakmice i to, imas li iz 2005. finale lige sampiona iz istanbula snimak sa b92 televizije? Milan Boskovic komentarisao, Saranovic u studiju? Trazim vec nekoliko godina to, pitao mnogo ljudi i nista. Ili da mi das neku informaciju ko bi to mogao imati i kome da se obratim?
Poz
Pogledaja na Zamunda.net znala je da nkada tu zaluta poneka utakmica sa nasim komentatnorima ranije...

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Ako ne nadjes nista bolje ovo je u browseru bein sport
Kod:
http://showsport-tv.com/ch/bein3.html
uz svo postovanje ali zasto mi izbacuje ovakvu poruku u donjem desnom uglu i jos trazi da ugasim adbolock a to ce biti malo morgen
1397590970-1152-x-717px-untitled.JPG

Član
Učlanjen(a)
19.02.2011
Poruka
1.588
Bez psovki i vulgarnih reci, ipak je ovo forum na kome ima clanova od 7 do 107. Daj ako snimas utakmice i to, imas li iz 2005. finale lige sampiona iz istanbula snimak sa b92 televizije? Milan Boskovic komentarisao, Saranovic u studiju? Trazim vec nekoliko godina to, pitao mnogo ljudi i nista. Ili da mi das neku informaciju ko bi to mogao imati i kome da se obratim?
Poz
ja necu da ti kazem jer navijas za SDCZ I KKFMP :bfghb:

MODERATOR
Učlanjen(a)
25.03.2010
Poruka
20.755
Ajd sad sta radi ponovo ???? od Slovenaca placam pice ko otkrije :gl_sigh:

:tease:

:gl_wacko:

:mig:

Pozdrav

Član
Učlanjen(a)
25.08.2009
Poruka
2.215
Nesto me interesira,slucajno sam primjetio naravno ako sam u pravu, VIP clan
Che_Guevara007 da li si ti prije mozda bio pod nekim drugim nickom,ako jesi onda znam koji je....

Poslednja izmena:
Natrag