Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

Učlanjen(a)
16.04.2015
Poruka
359
Proksi se u XBMC/KODI ubacuje i ukljucuje u podesavanjima System/System/Internet access/Use proxy server.

screenshot000.png

i naravno posle toga radi :D

screenshot000.png
Dali ima "loop" opcija u kodi?

Učlanjen(a)
24.09.2012
Poruka
1.156
Screenshot_2015-06-30-00-01-41.png Screenshot_2015-06-30-00-02-17.png

Situacija je sledeca:addon Genesis 4.8.0. najnoviji.Kao sto vidite na drugoj slici(serija Lost) sa desne strane ne postoji opis radnje odredjene epizode(plot),i tako je kod svake serije.Ja moram svaki put rucno da namestam da mi prikazuje plot sa desne strane kao sto vidite na prvoj slici(serija The Flash).Ja bih hteo da mi automatski kod svake serije ili filma stoji onaj opis radnje kao sto je na slici jedan,a da ne moram uvek to rucno da namestam.Neki saveti???

Učlanjen(a)
03.01.2012
Poruka
4.259
Pogledajte prilog 75057 Pogledajte prilog 75058

Situacija je sledeca:addon Genesis 4.8.0. najnoviji.Kao sto vidite na drugoj slici(serija Lost) sa desne strane ne postoji opis radnje odredjene epizode(plot),i tako je kod svake serije.Ja moram svaki put rucno da namestam da mi prikazuje plot sa desne strane kao sto vidite na prvoj slici(serija The Flash).Ja bih hteo da mi automatski kod svake serije ili filma stoji onaj opis radnje kao sto je na slici jedan,a da ne moram uvek to rucno da namestam.Neki saveti???
Kad izaberes po zelji pregled koji ti odgovara, kliikni na neku epizodu desni klik i izaberi Set Episode view, posle toga ce zapamtiti taj pregled za sve serije

screenshot001.png

Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
1.828
Pogledajte prilog 75057 Pogledajte prilog 75058

Podsecas me na Tomas Milera iz mladjih dana :D

Natrag