Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja kad pustim full hd strimove jos uvek mi ostane 70% internet brzine neiskoristene....Ljudi, moram se pohvaliti - sada full HD 1080 streamovi idu besprekorno !
Da, da, net nije toliko bitan, koliko je bitna konfiguracija (jer ja je godinama nisam menjao) !ja kad pustim full hd strimove jos uvek mi ostane 70% internet brzine neiskoristene....
dobro, od 10 do 15 mb/s mora biti internet brzine da bi ferceralo.....tu konfiguracija nema veze dosta.....Da, da, net nije toliko bitan, koliko je bitna konfiguracija (jer ja je godinama nisam menjao) !
Ima, kad imas serpe od pre desetak godina !dobro, od 10 do 15 mb/s mora biti internet brzine da bi ferceralo.....tu konfiguracija nema veze dosta.....
TRAGIČNI: lmaš s´kim, nemas s´čim.ja kad pustim full hd strimove jos uvek mi ostane 70% internet brzine neiskoristene....
Da, da, net nije toliko bitan, koliko je bitna konfiguracija (jer ja je godinama nisam menjao) !
Ako se ne ljutis, ne bi vise o ovome !Net.. je i te kako bitan .. naj bitni .. na racunaru je dovoljno da imas osnovne stvari ako je net jak ide ko podmazano ..