Internet Radio i Televizija - Pitanja i Odgovori

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
Najbolje je da se javis Bokiju. On svega mi ima neograniceni acc. Ne mogu nikako da mu ga ukinem. Nema sta nisam probao. hahaha.Nedavno je i moj kucni prestao da radi, a ja bio na putu. zena i dijete nisu imali sta da gledaju, a Boki jeste :roll:

ps. @torpedo, o tome i pricam hahaha

Idemo dalje za iste pare.....acc do sudnjega dana..kada ti nedas moramo sami da se snalazimo...:beee:

ajd daj jedan acc da gledaju malo ljudi......makar na nedelju dana.....sutra je fudbal treba se to ispratiti...

Kod:
http://upload.serbianforum.org/repository/boki71/VietTV.swf

Član
Učlanjen(a)
22.12.2011
Poruka
1.151
Nije ispostovao dogovor i nista ne odgovara i dalje je necovek kao sto je uvek i bio,tako da cu najverovatnije to da objavim javno kako da se preko jedne skripte ulazi na sajt i gledaju kanali bez registracije i logovanja.Trenutno mi je prioritet da mu unistim sajt i biznis jer je necovek.

ADMINISTRATOR
Učlanjen(a)
10.05.1971
Poruka
54.332
ne branim luc luca ali iskreno nije slika neki dokaz....evo ja napravio i sliku za 20 sekundi , pa i dve slike....:beee:..a moze i slika u slici....

hLsL9Ox.png

ErUsPwP.png

moze to da se napravi kako god zelis........ne kazem da nemoze to sto tvrdis niti da moze ali kazem da samo slika nije neki dokaz...

Natrag