Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kod mene ovo ne radi? Je li treba neki proxy, ili je već crkla lista. Hvala.part 2
***Hidden content cannot be quoted.***
receno je da je kratkog vekaKod mene ovo ne radi? Je li treba neki proxy, ili je već crkla lista. Hvala.
To moze boki da resi jednostavno, svi koji zele da prodaju i da se reklamiraju plate baner recimo ili plate i otvore zasebno temu dobiju tu moderatorske funkcije pa ko voli nek izvoli, a da se reklamiraju ovde to vec rade pod izgovorom samo primera bigmig.tv ili kako se vec zovu to je foraOvakve liste traju po dan dva i nestanu. Niko ovo nije namerno pustio da bi testirao server već da bi lista što kraće trajala. A pustio ju je neko ko takođe ima svoju listu koju prodaje pa mu smeta konkurencija. Pretpostavljam da je i ova lista na prodaju ali me čudi što se taj koji je prodaje ne reklamira nekako. Sugiran sam da ima ljudi koji bi rado platili za ovo. Ja sam jedan od njih. Dosta mi je pretraga svih mogućih foruma - želim da plaćam neku normalnu cenu za nešto stabilno i gotovo.
Što se mene tiče to bi bio ispravan pristup. Ali mi se čini da oni baš i ne žele ništa da plaćaju sem servera. A nisu ni svesni da bi tako puno bolje prolazili. Ovako mnogi ne znaju ni da postoje. Većina nas je čula za jednu, eventualno dve osobe koje se time baveTo moze boki da resi jednostavno, svi koji zele da prodaju i da se reklamiraju plate baner recimo ili plate i otvore zasebno temu dobiju tu moderatorske funkcije pa ko voli nek izvoli, a da se reklamiraju ovde to vec rade pod izgovorom samo primera bigmig.tv ili kako se vec zovu to je fora