ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
to je prevazidjeno........to je bilo V6........ovo je AIO ...klik,lista + SF epg +SF logo ....heheh....ja sam otiso na v.X.ultimate edition ...samo na klik....gospodski........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
to je prevazidjeno........to je bilo V6........ovo je AIO ...klik,lista + SF epg +SF logo ....heheh....ja sam otiso na v.X.ultimate edition ...samo na klik....gospodski........
Moze meni ako nije problemDa li nekom treba primer strima unistream, neterra, silistra liste ?
Jezam Zvezdaš ali u pravu si za tehničku - napad plus bacanja = ćorak. A o skokovima da ne govorim. Sami smo krivi za poraz. Tj Radonja je kriv. Da vodi drim tim upropastio bi ga. A da će biti ćeranja biće!
Hihi...sta ces,moze nam se. Samo nemoj pricati da ste vi nevinasca, uostalom Macvan je dobio a Blazic nije tehnicku kad je zapucao Milutinova u oko a na snimku se vidi da je i on to namjerno uradio. A da, ko vam je kriv sto ne mozete da pogodite 2 slobodna bacanja i krunisete napad kosem nakon spomenute tehnicke, mora da je duvala neka kosava
"Stoka"? cccQ moj mu je izbio oko. Koja propaganda, muceni Milutinov igrao na svoju odgovornost.. Jao, srce mi se cepa. Ako nista, jos sinoc su pokazali da su stoka kakvoj im nema ravnih. Namerna Macvana je za robiju, a tek ono obostrana tehnicka je za komediju. Ali sve je ok, navikli ste da se valjate u tom blatu, pamtimo i gore kradje, napustanje parketa, trojke iz auta, prebijanje sudija, jednostavno, to je vas fax i tu vam nema ravnih, to vam priznajemo..
Ali ima jos da se ceramo pa kom opanci tom obojci.
Ovde ste najbolji. Molim urednike da ne diraju post, ako niste ovaj citirani koji sam citirao nemojte ni ovaj.
to je prevazidjeno........to je bilo V6........ovo je AIO ...klik,lista + SF epg +SF logo ....
ima nekih strimova od nekih operatera koji imaju epg u vlc........Jel ima neki EPG štos za VLC plejer....video sam to negde ovde.....ili neka eksterna EPG aplikacija?
Sto se mene tice moj post mozete prebaciti tamo gde mu je mesto ili ga obrisati, sve jedno.. Naleteo sam na post u ovoj temi i tu sam odgovorio..Vi sa grbovima klubova idite u sportski deo da se raspravljajte ili tamo u spam deo foruma Nightwolf ce vam pokazati gde je taj deo
Hihi...evo ovde mogu pisati i otvarati teme u vezi bilo cega, od toga koji broj cipela nose do sta su jeli za dorucak prije 10 godina, jedino je zabranjeno vrijedjanje po bilo kojoj osnovi. Pa navaliteVi sa grbovima klubova idite u sportski deo da se raspravljajte ili tamo u spam deo foruma Nightwolf ce vam pokazati gde je taj deo